Tv optagelser på DR: Om skønhed

Maschavangshop.dk er ÅBEN!!

IMG_2592IMG_2592

Endelig kan jeg vise jer en af de ting jeg har gået og syslet med – Maschavangshop.dk

Jeg har i lang, lang tid ventet på at vise jer noget jeg selv er helt vild med…

GLAM Tattoos by Maschavangshop.dk, som er midlertidige tatoveringer, man kan sætte alle steder på kroppen. De er simpelthen så flotte, anderledes og giver uendelige unikke muligheder for at dresse sig op. Jeg synes de er så fede, og kan bruges til nærmest alt. Man kan gøre det enkelt, eller gå all-in, som man bla. ser på Beyonce og andre Hollywood stjerner. De kan bruges hele året, om det er for at spice sættet op til julefrokosten, eller vare cool på stranden.

Er de ikke bare SÅ vilde?? Jeg håber I synes de er lige så fantastiske som jeg 🙂

Find dem HER

IMG_2442

Man sætter dem bare på, som man gør med de der tatoveringer der er i tyggegummipakker til børn. Det er super nemt, og tager få sekunder. Det er meget forskelligt hvor lang tid de holder, alt efter hvor man sætter dem. Jeg havde en på det holdte i 1 dag, fordi min trøje heletiden gnubbede op af den, og lige nu har jeg en på foden der har holdt i 2 uger og stadig er pæn. Man skal bare huske at have ren hud inden man påfører den, og undlade creme og olier på huden, som opløser dem. De kan derfor også fjernes med babyolie og evt. en bodyscrub.

IMG_2390

 

Næste indlæg

Tv optagelser på DR: Om skønhed