Til jer: 20% på Smartkidz

Spa: Ystad Saltsjöbad

IMG_5325IMG_5325

Det her sted, jeg elsker det!! Jeg har gang i noget nyt, som jeg snart kan vise jer, og det bruger jeg en del tid på lige nu. Derudover har Andreas snart premiere på hans show Original, hvilket også kræver en del arbejde. For at være effektive og samtidig bevare ro, fokus og nyde hinandens selskab, uden huslige pligter og krævende børn, tog vi en tur til Ystad Saltsjöbad i Sverige. Jeg kan næsten ikke beskrive hvor glade vi er for stedet. Vi har talt om sommerhus, men det er lige før vi hellere bare vil besøge dette sted.

Så gør det vist ikke noget at arbejde i weekenden, hva…

IMG_5313

Omgivelserne er smukke og hyggelige, og personalet er simpelthen så søde. Der var en sød hilsen på værelset, og de kunne huske jeg havde været der før.

Vi bor oppe i Grans Suite, som er værelset på toppen. Virkelig lækkert! Men jeg har jo lidt lange ører og øjne, så lurer altid ind på de andre værelser når jeg går forbi en åben dør 😉 Alle værelser er i samme smagfulde stil, og virkelig lækre. Uanset hvilket rum man bestiller, så får man en dejlig oplevelse.

Wellnessdeal som jeg i et samarbejde har lavet et tilbud med, så I kan komme til Ystad Saltsjöbad til en god pris,  har stadig få pladser tilbage til minus 45% – det er et ret god tilbud!!

2 pers. 1 i Deluxe værelse, med adgang til spa områder og stor morgenbuffet. Ialt kun 1356 kr… Bestil HER. Der er 100 tilbud tilbage lige nu, som slutter imorgen 23:59, så skynd jer. Sidste omgang blev hurtigt udsolgt! 🙂

IMG_5314

Der er lige åbnet nye områder, som gør stedet endnu større og med flere muligheder. Der er så mange hyggekroge, hvor man kan drikke champagne, kaffe, vand eller snuppe et stykke frugt, som står rundt omkring. Der er altid plads til man kan finde sit eget lille sted.

IMG_5310IMG_5307

Et af de nye steder er dette lyse rum, hvor man kan ligge og kigge ud over havet, imens man får en lur, en forfriskning eller bare ligger og hygger. De store vinduer kan skydes fra, så der er åbent ud til vandet i godt vejr. Genialt!

IMG_5309IMG_5316

Tilbuddet er lavet i samarbejde med Wellnessdeal.dk og Ystad Saltsjöbad.

Næste indlæg

Til jer: 20% på Smartkidz