Den valgte jeg: Ny autostol

Den sureste kælling i byen!!

IMG_5083.JPGIMG_5083.JPG

Ja, det er faktisk mig. Jeg er så pisse sur, og kan bare mærke at jeg dyrker surheden lige nu. Har hvert fald ikke i sinde at slippe det før efter middag!

Igår bøvlede jeg ad helvede til med momsregnskab, som jeg absolut hader (har revisor, ellers tak)!! Opdagede i den forbindelse at jeg åbenbart har en elektronisk postkasse, hvor jeg så lige fandt en kæmpe (!!) uforudset udgift + 3 rykkere (hej, hej jul og nytår). Det er ved at være liiiidt træls at det er mig der skal vaske alt Hollie Nolia’s beskidte tøj, når hun har været på weekend hos far. Har lige ledt, ledt og ledt efter mit kort så jeg kunne betale et døgns parkering til absolut overpris, og finder så ud af at Andreas allerede har gjort det, da jeg vil ligge billetten i ruden. Så ringer politiet og fortæller at den DJ (Sorte Slyngel, som han goddamn kalder sig) som har hacket min computer, har gemt en video af mig, og informerer mig om andre pænt ærgerlige detaljer.

Ville egentlig ha’ skrevet en blog idag, om mænd – tror lige jeg venter til en bedre dag. Lige nu forbeholder jeg mig retten til bare at være pisse sur.

Ps: Har spist både ostehaps og drukket kakao. Fuck it!!!

 

Næste indlæg

Den valgte jeg: Ny autostol