Den skønneste taxatur :)

Wanted: Batman!! (mindre kan også gøre det)

IMG_3562IMG_3562

Som man nok ikke kan komme helt udenom herinde, så er jeg kærester med den fantastiske mand Andreas Bo.

Jeg elsker hans humør, humor, omsorgsfulde gen, kærlige sind, moral og empatiske menneske. Jeg er faktisk ret pjattet med ham 🙂 Jeg er så heldig at han er en voksen mand, som hverken skal opdrages eller ændres på. Eller… Altså, laves om på, på den der irriterende måde hvor piger altid skal lave et projekt ud af deres nye kæreste. For sådan er jeg jo ikke. Slet, slet, slet ikke. Failed! Ja, ja… Manden er for helvede 47 år, lever af hvidt brød med tandsmør, og føler han er et fitness-freak når han tømmer en pose mandler på 8 min. DEN GÅR IKKE LÆNGERE KAMMERAT!!!! 😉

Henrik Duer, som har det der Fitness Institute hvor jeg gik på uddannelse, har nemlig taget Andreas under sine vinger, og sørger nu for at jeg får min helt egen Batman. Hurra!! Så kan han fandme lære at finde en ung kæreste (godt nok med visne baller, men alligevel). Jeg har længe tryglet ham om at komme igang, ikke bare for at give mig nogle muller, men fordi hans krop og hjerne vil fungere meget bedre, når han til efteråret skal rundt på tour med sit show Original. Målet på de 3 måneder er 10 kg, og han klarer det allerede meget bedre end jeg havde forventet. Det er fandme sejt altså! Han er så standhaftig og disciplineret, uden at falde i store sukker-huller. Jeg kan allerede se stor forskel – for helvede han er dejlig! 🙂

Følg med over den næste tid, og se første video HER

Næste indlæg

Den skønneste taxatur :)