Nyt i køkkenet

Den skønneste taxatur :)

IMG_4586.JPGIMG_4586.JPG

 

Jeg er lige kommet ind af døren, og er helt høj ovenpå den bedste taxatur ever. Efter et endt pressemøde skulle jeg fra Frederiksberg til Ørestaden, og var så heldig at få denne skønne mand som chauffør. Han ville gerne snakke 🙂 Sjældent har jeg mødt varmere og rarere menneske. Sjældent har jeg hørt en mand tale så smukt om hans kone, og hvor var det dejligt at høre om hans livs kærlighed. Ingen tvivl om, at han forguder denne kvinde, som i hans øjne er verdens smukkeste. Vi talte om mange ting, og han sang sågar en fransk sang for mig – den kan (SKAL) I se på Instagram 🙂 Jeg forstår ikke fransk, men den handler om en prostitueret og en musiker (skal jeg ligge noget i det, haha?? 🙂 )… Det var enormt underholdende. Vi kørte kun 40 km i timen, og selvom jeg faktisk havde travlt, tog jeg mig tid til at nyde turen. Jeg så også et billede af hans datter og svigersøn, og havde en god snak om kærlighed og kunst. Han kunne nogle historier, eller fortællinger, om man vil. Dejlige mand! Han havde også været med i Matador, som den voksne Daniel. Det synes jeg er sejt, hvem elsker ikke Matador.

Nogle gange skal man bare tage sig tid til at lytte til de mennesker der strejfer en, det kan være enormt inspirerende. Hvor håber jeg, at der engang er en mand der taler så smukt om mig, selv efter 25 år. Wow… Det er smukt.

🙂

Næste indlæg

Nyt i køkkenet