Virkelig god!

Cowboyshorts… Eller hva’ I kalder dem :)

IMG_3107IMG_3107

 

Jeg er så absolut jeanspige, og må indrømme det kan være svært at rende i feminine blondeshorts og nederdele her om sommeren. Så jeg har fundet nogle gode cowboyshorts… Denim.. Eller hvad I vil kalde dem (?) 🙂

De hvide her får mig til at tænke på Dirty Dancing, hvor hun øver sig på gangbroen. Hvis det så fjollet ud, så skulle I bare se mig i action med at tage et billede af min røv i de her. Det er altså ikke helt let, vil jeg lige sige!!

De hvide her er fra 2nd One, og har en del stretch. Så behagelige, og gør også at de ikke laver underlige buler på lårene. Toppen er fra Maison Scotch og fåes her.

IMG_3105
IMG_3110

De ser lidt tamme ud, som de ligger der, men er super fede på.

De blå er fra Fiveunits, og sådan lidt boyfriend-fit. Lidt løse foran. Men jeg synes de giver et cool look og smalle lårbasse. Min favorit er de slidte, men kunne ikke undvære de andre også. Jeg husker ikke hvor jeg fandt dem, men så dem faktisk i Nystrup&Øskov i Køge, da jeg købte de sorte, og ellers findes de her.

De sorte er fra et mærke jeg ikke kender. Vist hentet hjem fra Paris. De er hvert fald fundet i N&Ø i Køge til kun 160 Kr. (her) Der er meget stretch i dem, så jeg tog dem altså et nummer mindre. Man kan godt bukke dem et stykke ned, hvis de er lige korte nok 😉

IMG_3111 IMG_3113 IMG_3116 IMG_3119

Næste indlæg

Virkelig god!