Nåhhhh DER var det!!

Jeg er VILD med mine “Frames”

IMG_5867IMG_5867

 

Så kom mit nye møbelstykke hjem, og det er lige som jeg forestillede mig det 🙂 Jeg er stadig imponeret over den app de har, så man kan se det på sin egen væg, inden man bestiller.

Jeg havde simpelthen så svært ved at finde det rette, og må indrømme at jeg er en sucker for design, og især dansk design. Så da jeg en dag gik igennem en butik og så disse, gik Google-monstret igang. De måtte ejes! Man kan selv sammensætte dem nøjagtig som man vil. De hænger ikke sammen, men er enkeltvise, så der er uendelige muligheder. Jeg kan altså bruge dem på en helt anden måde, hvis jeg engang får et nyt hjem. Jeg havde virkelig brug for noget opbevaring, og jeg skal love for der kan være noget deri.

Jeg var så heldig at få hjælp til at sætte dem op. Jeg skulle ha’ leveret et andet møbel, faktisk det stykke træ I kan se nedenunder. Det viste sig at fyren var håndværker… Og så kan I vel nok forestille jer at charmen blev skruet på 😉 Han kom først hjem da alt var sat op, hihi. Er det ikke fedt? Det er fra det mærke der hedder by Lassen… Dem der laver de fine Kubus lysestager, med fire lys. Det må blive næste ønske.

Find en masse muligheder af mit møbel her.

 

IMG_5825

Næste indlæg

Nåhhhh DER var det!!