Hvilken farve??

Gæt mine ønskeliste til Coop

healthy-food-fast-cucumber-400healthy-food-fast-cucumber-400

Hvordan har I det med at handle ind og lave mad? For mig kan det godt være en smule (eller meget) stressende, når jeg har en lille baryler til at hænge i buksebenet. Jeg bliver ret ofte spurgt om, hvad jeg/vi spiser, og om jeg laver mad. Øhhh, øhhh… Det er lige før jeg ikke kan huske det, eller måske nærmere fortrænger det 🙂 Jeg ved da at vi får mad hver dag, bevares, men jeg står altså ikke med forklæde, avancerede opskrifter eller tænder ovnen (det ville også bare være så omfattende, at skulle tømme den for det opbevaring jeg har sat derind 😉 ). For mig er det enormt vigtigt, at indkøbene er hurtige, nemme og sunde. Det skal være ligetil, og noget der hurtigt kan mætte to munde… Næsten inden vi er kommet hjem.

Derfor synes jeg det er fedt, at Coop har taget ansvar, iført sig overskuds-hatten og spurgt deres forbrugere, hvad vi ønsker mere af på hylderne. Personligt tænker jeg som det første bare MERE! Jeg eeeelsker at handle ind i USA, hvor de bare har ALT. Jeg er vild med udvalg, hvilket også inspirerer mig, når jeg står med tankerne andre steder, end i opskrifter. Og så betyder det naturligvis også en hel del, at det mad jeg giver min datter, er af god kvalitet, hvilket kan være mange ting.

Unknown-1

Hvis du vil være med… Så har Coop lavet en Facebook app, hvor man kan vælge 3 ud af 8 ting, man gerne ser mere af på hylderne. Kan I gætte mine 3? Jeg valgte dem, og delte det så min Facebook HER

Unknown

Indlægget er sponsoreret.

 

Næste indlæg

Hvilken farve??