Mit lille getaway...

Prøver igen…

20140118-102522.jpg20140118-102522.jpg

SÅ er jeg tilbage – igen 🙂

Jeg havde lige brug for at trække vejret, ovenpå alt det her. Egentlig ikke så meget på baggrund af det der skete, men det efterfølgende cirkus i pressen. Det er i virkeligheden nok det der har gjort mest ondt – at læse alle de løgne. Jeg ved hvad der er sket, og jeg ved at jeg ikke har noget at skamme mig over, eller har gjort noget forkert. Jeg ved også at alt kommer frem, så jeg har ikke behov for yderligere at forklare mig selv, eller forsvare noget – alt er på video. Derfor er det også trygt at overlade alt til politiet, og jeg glæder mig til denne sag har lagt sig, og er overstået.

Jeg har fået så meget opbakning, og I har været så søde og medfølende. Tak af hele mit hjerte!

Til jer andre… Føj! Jeg tror ikke I kan forestille jer hvordan det er, at vågne op til store forsider, løgne, overdrivelser og et modbydeligt manipuleret billedede. Det har gjort mig så ked af det, at nogen kunne tro sådan om mig. At jeg skulle opføre mig så upassende, eller komme et sted jeg ikke er velkommen. Jeg undres! At læse de grimme, grimme kommentarer, som hoverende, bederevidende og tarvelige personer har haft behov for at skyde efter mig. I fik sikkert det ud af det I ønskede. Tillykke.

Når det så er sagt, så er jeg igen glad, har det godt, og er ovenpå. Jeg har nemlig så mange dejlige mennesker omkring mig, som kun ønsker mig det bedste. TAK fordi I er mine venner 🙂

Idag har jeg tænkt mig at grine, lege med min datter, drikke varm kakao med skumfiduser, lege i sneen og besvare mails samt blogge. Ha’ en dejlig dag derude 🙂

 

Næste indlæg

Mit lille getaway...