Tak!

Mit lille getaway…

20140114-130055.jpgSå er jeg her igen. Jeg ved godt det ville være oplagt at fortælle en masse om weekendens episode, men det fravælger jeg. Politiet tager sig af sagen, og dem har jeg fuld tiltro til. Jeg har gjort hvad jeg kunne, og hvad der er min pligt – nemlig at afgive forklaring. Mere kan jeg ikke gøre. Vi har fået nogle rigtige gode advokater, som tager sig af det fra nu af.

TAK for alle jeres venlige tanker og kommentarer. Det betyder mere end I aner. Tak!

Jeg er ok, så idag havde jeg beholdt min tid hos Lash Bar. En time uden telefon – uden NOGET, bare ro. Ganske vidunderligt!! Havde så meget brug for at koble af. Min telefon kimer døgnet rundt, og jeg har haft fotografer udenfor min dør, og andre steder jeg har været. Det har været lidt hektiskt, så nu må der gerne komme lidt ro på. Regner også snart med jeg kan spise normalt, og sove igen. Lidt svært at ligge med hovedet på en pude, når man har ondt i kæben på begge sider, ik. Nu vil jeg bare tænke positive tanker, og glæde mig til min datter starter i ny vuggestue imorgen. Det er nemlig sådan noget jeg helst ser fylder mit liv og min hverdag.

20140114-130055.jpg

20140114-130101

Gik lige forbi denne på vejen…

20140114-130125.jpg

Næste indlæg

Tak!