Børn og sukker

What comes around, goes around…

i-saw-that-karmai-saw-that-karma

Jeg har ingen religion, og bryder mig faktisk slet ikke om den slags. Derimod tror jeg på karma, og lever så godt jeg kan efter det. Hvad du giver ud, kommer tilbage igen.

Jeg har selv brændt nallerne nogle gange, og tænkt over hvorfor jeg mon lige skulle straffes. Og faktisk fandt jeg hver gang svaret, synes jeg selv. Jeg mener selv jeg har en høj moral, og lever livet på en god sti. Hvis f.eks. jeg får for mange penge retur i kiosken leverer jeg dem tilbage, jeg kunne ikke drømme om at være utro, jeg snyder eller udnytter ikke folk. Bader jeg i en pool, og der er et lille dyr eller en edderkop der er ved at drukne, redder jeg det. Jeg støtter gerne gode formål, uden det behøver være på noget offentligt show-off, hjælper andre hvor jeg kan, eller støtter dem… Som alle andre mennesker jo vel også gør. Jeg tænker bare meget over, hvornår jeg er ved at træde ved siden af, for det gør jeg jo også nogle gange. Det gør alle.

Jeg tænker ofte, når nogen jeg kender, har en dag hvor de får en række af bøder, golfkøllen knækker, bilen gir op, taget skal skiftes, garagen brænder ned, ting der betyder noget for dem går galt eller uheldet er ude, episoder der gør at de skal vælge mellem A og B… Så tænker jeg, hvad de mon har gjort galt, eller prioriteret forkert, for at sidde i den kattepine. Ofte er der et svar, og tænker man godt over det, så kender man det sikkert selv. Det gør jeg.

Jeg er ikke en særlig tilgivende person, desværre. Jeg har forventninger til folk omkring mig, og husker og bærer nag som en elefant. Ikke en side jeg bryder mig specielt om, men den er svær at lave om på. Især fordi så mange skuffer, når det kommer til stykket. Jeg er med tiden kommet frem til, at jeg lader Karma ordne de sager. Inde i mig selv tænker jeg, at hvis folk ønsker at være sådan, så skal de have lov til det. Så kender jeg selv min betydning hos dem, og sætter vores venskab derefter. Og når så de piver over store uforudsete udgifter på huset, bliver fyret, eller knækker hælen på de nye Louboutins… Så tænker jeg KARMA.

Håber I har god Karma med på jeres vej 🙂

OPDATERET: NEJ gu fanden er 2 årige med kræft ikke selv skyld i det. I ved hvad jeg mener, så lad være med at være fjollede.

Næste indlæg

Børn og sukker