Bakken

Børn og sukker

baby-eating-a-lollipop-280x280baby-eating-a-lollipop-280x280

Jeg har altid sagt at mit barn aldrig skal i nærheden af sukker. Altså baby. Børn under to år bør ikke få sukker – der er kun én der har fornøjelse af det, og det er vedkomne der giver barnet det, fordi det er sjovt/hyggeligt. Enhver ved jo at det er dårligt for barnet med hvidt sukker, og jeg har tidligere været forarget, når andre fodrede deres børn med det. Nu er det som om det er eskaleret lidt herhjemme. Jeg kan godt finde på at give hende softice når vi er ude på en hyggetur, eller lade hende smage min Vitamin Water f.eks… Eller en cupcake.

Pludselig har den ene ting taget den anden, og det er jo ikke godt. Især ikke når hun i forvejen er lille, og sukkerholdigt mad gør at hun ikke spiser den rigtige kost. Jeg har helt dårlig samvittighed over jeg har tilladt/givet hende alt for søde sager, og det er SLUT nu!! ALT mad med hvidt sukker forbydes 100%, samt hvidt brød. Kender et par bedstemødre der elsker at se en lille bandit kørt ind i chokolade, is, muffins og småkager. Men den går ikke længere 🙂 Så må der et sødt stykke frugt på banen, for jeg gider ikke være den sure broccoli-kælling alene.

Hvordan er jeres sukkerpolitik, og har I nogle gode idéer eller råd?

Næste indlæg

Bakken