Dejlig tur i skoven med mine drenge :)

Sund aftensmad

rodfrugterDet er begyndt at blive tidligt mørkt, så du kommer måske ikke så meget ud i den friske luft, og får måske ikke så meget dagslys som du burde. Derfor er det bla. vigtigt at du får en masse god næring og vitaminer gennem din kost, så du ikke går og bliver ked af det eller dvask.

Vores aftensmad bestod i dag, ud over kød, af dette:

Søde kartofler – jeg eeeeelsker dem!!
Rødbeder
Pastinakker
Jordskokker
Løg
Broccoli
Timian
Olie
Salt
Pebber

Det er også en god idé med gulerødder, men det kan min kæreste ikke lide – så jeg snyder ham, og kommer dem i hans aftensmoothie i stedet 😉

Man kan ofte få en rodfrugt pakke i Brugsen, eller bare købe det hele hvert for sig.

Jeg skærer de friske varer i små stykker, stiller ovnen på 200, og sætter det derind i ca. 30 min. SÅ SUNDT!!

Næste indlæg

Dejlig tur i skoven med mine drenge :)