Kontakt

Bloggermascha@gmail.com

126 Kommentarer

 • Svar Sandra

  Dejlige ferie fotos fra Thailand og nu er det snart bikini tid i Danmark igen, hvilket faar mig til at taenke paa, om du ikke kunne skrive lidt om haarfjerning med laser?? I USA er det jo helt normalt, alle faar det gjort derovre. Jeg har faaet af vide, at i Danmark bruges der vist stadig kun en gammeldags laser, IPL, som ikke er effektiv til alle. Men det ville da vaere super rart, hvis du gider undersoege det og maaske vaere forsoegskanin :-) Jeg ville gerne vide, om laser behandlinger virker, hvor mange behandlinger man skal have og hvor ondt det goer!!

 • Svar Kirsten Rosenstand Henneberg

  Hej Mascha Vang!

  Mange tak for dit råd om at vaske lædertøj v. 0 grader i STERLINGs flydende sæbespåner. Jeg vaskede med godt resultat en læderkjole, jeg havde købt brugt. Senere købte jeg et par lædershorts (brugte), som jeg ligeledes vaskede efter din anvisning og hængte til tørre. Shortsene er blevet totalt stive – hvordan får jeg dem lækre og bløde igen? Kan jeg vaske dem igen på samme måde men denne gang med skyllemiddel og et godt resultat?

  MANGE TAK FOR HJÆLPEN!

  Med venlig hilsen

  Kirsten

 • Svar Lone

  Kære søde Mascha.
  Jeg har i går og i dag fulgt med i angst programmerne på kanal 4, og det er super godt, men for mig ikke meget nyt. Men så kommer du på skærmen og så giver det hele pludselig meget mere mening for mig…

  Jeg har selv levet med angst det meste af mit liv -samt en hel masse andre udfordringer, så jeg ved godt hvad det handler om. Jeg har været igennem åre lange terapi forløb, samt spist alt hvad der findes af medicin og jeg er rent faktisk kommet dertil at min sygdom/situation er lidt en gave. Jeg har fået så meget mere forståelse for mig selv, jeg har lært at acceptere og respektere mig selv og jeg har lært at være mere rummelig overfor andre mennesker.

  Jeg får lyst til at ruske dig lidt og sige at du skal se at lette røven og komme igang med at bekæmpe dine dæmoner, men jeg ved også at der kun findes et eneste menneske i verden som kan motivere dig til at komme igang, (Men…. jo længere du venter, jo flere symptomer kan der opstå 😉) Og det er dig selv!!

  Du kan sagtens få en masse gode råd og vejledning for hvad du kan gøre, men det er spildt hvis du ikke er klar. -alligevel vil jeg opfordre dig til at gå ind på komiteen for sundhedsoplysnings hjemmeside og læse om kurset der hedder “lær at tackle -angst og depression”.

  Kom igang smukke tøs! Det er ikke angsten der skal styre dig, men dig der skal styre angsten! Det er jo i bund og grund bare noget pjat der foregår inde i hovedet.

  Og når du bliver bange for hvad folk tænker om dig, så sæt en rød klovne næse på dem! 🤡

  De bedste tanker fra Lone

 • Svar Anne

  Helt ærligt hvis du ikke kan tåle at folk kigger på dig , burde du nok ikke stå på en scene , så skulle du vælge et andet erhverv ståbag kameraet eller noget andet , du kan jo åbenbart ikke klare at folk kigger på dig , i følge dig selv på kanal 4. Enten skal man tage sig sammen eller finde et andet job så er den ikke længere !! Held og lykke med alt og hav det rigtig godt hilsen anne

  • Svar Sabrina

   Wow :o) Jeg syntes det er pisse sejt at stå frem med sin frygt og se den i øjnene, hvilket jo netop er det hun gør? Det er da overdrevet blæret, så det er da noget mærkværdigt noget at skrive!
   Jeg tager hatten af for dig Mascha – det må ikke have været nemt! Fedt at der kommer fokus på nogle af de tabubelagte emner der findes nu til dags :)

   • Svar Anne

    Til sabrina . Nej det er aldeles ikke noget mærkeligt at skrive . Og venligst bland dig udenom hvad andre skriver og hold dig til dit eget . Hvis hun ikke kan tåle at folk ser kigger på hende skulle hun nok ik gøre det hun gør men finde på noget andet .

    • Svar Camilla

     Og hvis du ikke kan klare, at andre har en mening til det du skriver, burde du nok heller ikke ytre dig.

 • Svar Mette

  Kære Mascha. Jeg vil rigtig gerne takke dig for en altid god tone i dine indlæg. Du skriver i et pænt og ordentligt sprog. Det sætter jeg utrolig stor pris på. Dine indlæg rummer så meget-og i tillæg også-ordentlighed. Du fornærmer aldrig nogen og det er dejligt, at der findes et sted, hvor der endnu er plads til det. Så tak❤️

 • Svar jacob

  hej mascha har du flere af de der plakater med autografer på som du lavet med hornsleth

 • Svar Sussie

  Hej Mascha…Hvis du ikke har prøvet Magnesium+300, vil jeg varmt anbefale det…Er i gang med det 5 glas og ikke haft migræne eller spændings hovedpine siden…Held og lykke….GODT NYTÅR…Mvh Sussie

 • Svar Hanne Sommer

  Hej Mascha
  Hvor kan jeg se hvem der har vundet Chanson ioniseringsmaskine?

 • Svar mette mikkelsen

  Hej Mascha

  Jeg har købt din lækre selvbruner mousse og den er så lækker i farven. MEN jeg har fået ret orange håndflader og brune pletter på hænderne.
  jeg smurte hele kroppen ind og vaskede mine hænder. derefter smurte jeg det på yderfladen af hænderne- men er ikke gået så godt. hvad har jeg gjort forkert – har du et tip til næste gang? eller skal jeg bruge spray istedet?

  Mvh. Mette

 • Svar Aino

  Hej Mascha Jeg har skrevet en besked tl dig på Facebook, som du måske har tid og lyst til at læse.

  Mvh Aino :)

 • Svar Birgitte

  Hej Mascha

  Vedr. din migræne så vær sikker på, at dit blodtryk ikke er for højt eller måske godt måtte være lidt lavere.
  Jeg har haft migræne i mange år og er nu kommet i effektiv blodtryksbehandling, som indtil videre har resulteret i snart 6 uger uden migræne!! Ændringen skete, efter at jeg begyndte med blodtryksmedicinen Lisinopril og Amlodipin. Måske kan et lavere blodtryk hjælpe dig.
  Held og lykke.

 • Svar Camilla

  Hej Mascha, jeg har et lille problem, jeg elsker at gå i hyggesokker og hvis det stod til mig så ville jeg gå i dem hver eneste dag, men kan ikke rigtigt få hyggesokkerne til at hænge sammen med noget.. så ville høre om du evt ikke kunne lave et indlæg, med forskellige outfits hvor du inkludere hyggesokker, som du synes ser godt ud, det ville hjælpe mig ekstremt meget ☺️

  Kh. Camilla.
  BTW. Elsker din blog!!!

 • Svar sighok

  Fedt interview i aftenshowet. Jeg kender slet ikke din situation, men du nævnte Hortons, og det fik mig til at tænke på en spøjs artikel, jeg læste nogle år tilbage, der handler om brug af psykedelisk medicin.

  http://www.maps.org/research-archive/w3pb/2006/2006_Sewell_22779_1.pdf
  eller:
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16801660

  Det er nok ikke noget man kan prøve lovligt i dag, men der er aktiv forskning på området og måske bliver det noget man kan.

  Der er vidst inteviews på YT med patienter fra det studie.

 • Svar Naya

  Hej Mascha!

  Du reklamerer med produktet Face Brush her på din blog, og jeg bliver nødt til at høre dig fra din ærlige side (ikke fordi jeg ikke tror du er ærlig i forvejen): Virker det som det skal? Og hvilket produkt putter du i ansigtet, som Face Brushen skal arbejde ind i huden for at fjerne urenheder og gør den ren og smuk?
  Jeg har nemlig overvejet meget selv at købe den – imens den er på tilbud – men vil egentlig gerne vide om den virker 100% og hvilket produkter man generelt kan bruge til den? Og hvis tit man skal bruge den?
  Du skriver nemlig også at du står en gang imellem inde under bruseren med den, så den må være 100% vandtæt (:

  Jeg tænker også at du ikke ville reklamerer for noget, du ikke føler virker og ikke bryder dig om.

  Mvh
  Naya

  • Svar maschavang2

   Produktet er godt, men jeg vil ikke anbefale dig at handle det sted du har set mig købe den. Find et andet sted, men anskaf dig endelig sådan en!

   :)

 • Svar Milla schibsbye

  Kære Mascha:) du havde en fantastisk smuk pallietbluse på i sidste uge i ” middag hos” må jeg spørge hvor den er købt🙏🙏🙏🙏🙏 har prøvet at skrive til dig privat , uden held:) håber SÅ meget at høre fra dig;) på forhånd tak . Mvh Milla schibsbye

  • Svar maschavang2

   Der er link til den i et indlæg der handler om programmet, fra sidste uge :)

  • Svar Peter

   Hej

   Det er ikke for jeg synes om dig – men jeg har også Hortons og jeg tror at jeg kan hjælpe dig
   med vhh
   man lever i et helvede
   peter
   peterm675@gmail.com

 • Svar Lone Nyrup

  Hej Mascha
  Må jeg spørge hvor dine smukke krystal glas kan købes og hvad de hedder ?
  Dem du havde på bordet i “Til Middag hos”
  Kh. Lone :-)

  • Svar maschavang2

   Tror nu ikke det er krystal, men de er fra Nordal :)

 • Svar Sofi Novalee

  Kære Mascha,

  Jeg så programmet forleden, hvor du fortalte om din migræne, og læste om det på bloggen i går.
  Vil gerne tilbyde dig en BodyBliss behandling med healing, i min klinik i Helsingør.
  Mine BodyBliss behandlinger har hjulpet rigtig mange, som ligesom dig har oplevet at få et piskesmæld, hvorefter de oplever at måtte leve med kroniske smerter, desværre.
  Din mor er også meget velkommen til at få en behandling.

  God jul til dig og dine.

  Kh
  Sofi Novalee

  • Svar Hanne

   kære Mascha, har du prøvet at tage 500 mg magnesium, 400 mg B2 vitamin også kaldet Riboflavin sidstnævnte skal du have på recept, tag dem til natten sammen med en Q10 , du skal regne med ca 14 dage før de virker. Rigtig mange har glæde af denne combination. Ønsker dig al held og lykke og endnu engang tak fordi du tænkte på os, hvis du havde vundet i Til middag hos ♥️♥️

 • Svar Denise jøker

  Hej Mascha

  Jeg kunne læse at du har været ude for en bilulykke og led meget af migræne . Jeg har selv været ude for en bilulykke og arbejdsulykke og jeg døjer meget med migræne ig mit piskesmæld, jeg vil høre hvordan du har det med de pisinger du har fået for at tá migrænen og om det er noget som jeg vil kunne få gavn af
  Hilsen denise

 • Svar Emma

  Hej du.

  Jeg tænkte om du ikke havde lyst til at fortælle hvilken ring og hvor den er købt du har i din piercing? , jeg har nemlig også fået dem lavet .

  God weekend.

  Emma

 • Svar Maria

  Hej din skønne kvinde.

  Hvordan skal jeg kontakte dig når jeg gerne vil købe dine 2 lamper ?

 • Svar jaqueline Høvring

  Hej Mascha
  På facebook har jeg set dig reklamere for Swiss clinic’s produkt Skin renewal, og jeg har prøvet at bestille produktet, men man kan ikke lægge det i kurven, selvom der står, at produktet er på lager. Når man så skriver en besked til dem, kommer der besked tilbage om, at den ikke kunne afleveres. Jeg synes det er meget mærkeligt, og vil høre, om det er noget du ved noget om, måske repræsenterer du ikke firmaet mere eller…???

 • Svar marianne

  hej Mascha

  jeg har købt din selvbruner lotion, og har brugt den en gang. Det blev så fint, rigtig fin farve og ingen lugt bagefter, dejlig at smøre på. Tak for den, den bedste selvbruner jeg endnu har prøvet, den fortsætter jeg med

 • Svar Dorthe Agger

  Kære Masha

  Hvor har du din skønne røde kjole fra?

  Mvh. Dorthe

 • Svar Christel

  Hej Mascha

  Jeg er helt vild med dit nye gulv, som er blevet slebet, malet og lakeret, kunne du evt. Give nr på farven.

  Tak på forhånd
  Christel

 • Svar Stence Hansen

  Hej mascha. Jeg har lige et spørgsmål vedr de cremer du bruger til daglig fra beaute. Fik du mange bumser/knopper i starten ? Jeg har nemlig rosacea, og vil så gene bruge disse cremer, da jeg har hørt godt om dem. Jeg prøvede dem et par uger, hvor jeg brugte en creme først, og så efterfølgende begyndte med en mere og så videre. Men måtte stoppe til sidst, da jeg havde fået så mange bumser og begyndte at blive rødspættet. Har du også fået konstateret rosacea ? Mvh Stence

  • Svar Regitze

   Hej Stence og Mascha

   Jeg vil egentlig også gerne læse Maschas svar, men jeg kan ikke finde det. Jeg ville netop prøve paradoxe cremen, da jeg har hørt, at den er god mod rosacea, men vil da slet ikke gå i gang med den, hvis den giver bumser og rødspættethed. Kan nogen svare på det? V.h.

 • Svar Carolline Hansen

  Hej Mascha Vang.

  Jeg er en pige på 17 år, der rigtig gerne vil tabe mig.
  Jeg har læst et sted at du sku ha prøvet green coffee kuren? Er det rigtigt? Og er det noget du kan anbefale?

  Håber at høre fra dig, snarest muligt 😉

  Kærlig hilsen Carolline

  • Svar Anni andreassen

   Hej mascha Vang
   Jeg syntes du gør det rigtig godt og jeg har stor respekt for dig enlig mor, det må dælme være svært når man også skal klare et firma jeg har selv været selvstændig med 50 ansatte og mor…meeeen jeg havde en fantastisk mand / far til børnene som hjalp til så jeg klarede det næææsten uden dårlig samvittighed så respekt
   Det jeg vil spørge om har læst som Caroline at du har prøvet green coffee kuren er det korrekt og i givet fald i orden??
   På forhånd tak hilsen
   Anni andreassen

 • Svar F.H
  • Svar Lisa

   Kære Mascha, ovenstående besked er i den grad meget vigtigt for dig at forholde dig til, da der er nogle rigtig “fæle personer” som forsøger at misbruge dig med henblik på at frarøve tillidsfulde personer deres kreditkort informationer.
   Jeg oplevede følgende: Tror jeg er inde på Feminas hjemmeside, der er en artikel om, hvordan du Mascha har tabt dig mærkbart ved at bruge følgende produkt “Green coffee”. Derefter bliver man “inviteret” til at rekvirere på det fantastiske produkt, det introduceres på følgende måde:
   Tilbud til vores læsere”, man tror altså, at man er inde på Feminas hjemmeside, DET ER MAN IKKE. Jeg er så pokkers tillidsfuld, så jeg tror, at jeg er på “besøg hos Femina”. Jeg bestiller et prøve eksemplar på produktet “Green Coffee” . Det er gratis og koster kun forsendelsen, dermed oplyste jeg mine kreditkortinformationer. (Jeg føler mig tryg, da jeg er inde på Feminas hjemmeside, TROR JEG). 6 timer senere bliver jeg kontaktet af en person, som på engelsk, dog med meget tydelig gebrokken accent, præsenterer sig fra firmaet “Green Coffee”, efter en lang monolog, som lyder rigtig fornuftig (når nu man er en måske lidt eller meget for tillidsfuld en person). Det var først da vedkommende bad om mine kontrolcifre til mit Visa kort, at jeg fattede mistanke om , at der var noget galt. Jeg sagde, at jeg ikke udleverede informationer om mit kredit kort over telefonen. Der blev så yderligere forsøgt, at få mig til at gøre dette, dog uden held, og vedkommende sagde så, at jeg kunne gå tilbage til hjemmesiden og forsøge igen, da ordren ikke var blevet konfirmeret. Vedkommende lød meget tiltalende, men mine alarm klokker var i den grad alarmeret. Jeg ønskede absolut ikke mere kontakt til dette “Firma”. Kort efter ringede telefonen igen. Telefonen viste kaldt nummer “000000”,. Igen forsøgte en person på gebrokkent engelsk at overbevise mig om, at jeg skulle udlevere mine kontrolcifre på visa kortet, for at ordren kunne blive ekspederet. Dette skete ikke mindre end 8 gange, hvor min mand til sidst bekendtgjorde, at de var blevet meldt til politiet, og under ingen omstændigheder skulle ringe igen. Så blev der ro. Jeg kontaktede min bankrådgiver for at få mit visa kort spærret.
   Kære Mascha, vi er bare så kede af, at du uforvarende er blevet blandet ind i så kedelig en sag. Vi har været i kontakt med den juridiske afdeling på “Allers”, som udgiver Femina. De kendte til problematikken, men kan ikke gøre noget , da hjemmesiden er oprettet “fake” i USA. De siger også, at du er blevet informeret, det håber vi er rigtigt. Vi synes måske at en advarsel skulle være mere synlig på Feminas og Allers hjemmesider!!!!,
   Hvis Du vil vide mere om vores oplevelse, kan du kontakte Nicolas – Pemo (min mand), så ved Nicolas, hvor han skal fange os/Pemo.
   De kærligste og allermest velmenende hilsner Lisa.

   • Svar Jannie

    OMG – jeg er hoppet i samme fælde :( jeg tog dog ikke telefonen da nummer 00000 ringede… aaaai… skal jeg spærre mit kort nu og forvente at de bare har trukket uden jeg får noget? de har trukket fra min konto 3 gange selvom jeg kun bestilte green coffe én gang… det er små beløb, men stadigvæk… OMG hvor dum kan man være.. tror lige jeg ringer til min bank…

   • Svar Pernille

    Hej Lisa mig og min kæreste er hoppet i samme fælde har læst hvad du har skrevet og er allerede blivet trukket 2 gange nu men intet modtaget – hvad er jeres bedste råd til os at gøre nu da jeg troede på det , da det kom fra femina og mascha Vang stod med i teksten osv så dumt altså 😡😟
    Hvad gør vi ? 😊
    Vh Pernille

  • Svar Birgit

   Den annonce florer stadig så sent som i dag

 • Svar Kristine

  Det ser lyst ud👍👍👍👍 Tjek Holly’s FB-Side
  Vi vil i morgen mandag bede vores advokat om at trække sagen mod Mascha Vang og Claire Group A/S, som er den koncern, der står bag mærket Hollie Nolia, tilbage.

  Holly’s er et lille firma, hvis værdi er vores navn, hvorfor vi lige som andre firmaer får overvåget vores mærke for potentielle krænkelser.

  Vi ønsker ikke at genere nogen, og gør kun hvad vi mener er nødvendigt og rimeligt for at beskytte vores brand.

  I dette tilfælde har vi valgt at trække sagen tilbage, da det er myren mod elefanten.

  Rigtig god søndag aften til jer alle <3

 • Svar Lisa

  Hej Mascha,
  Hvis du skal have gode råd og vejledning mht. Bl. a. Nye døre mv. til dit nye hus, så skriv mig en besked
  Vh Lisa 😀

 • Svar Thyregod

  Hej Mascha,

  Hvis du nogensiden skulle finde på at tage på campingferie, så vil jeg anbefale at kigge på Vandre og Mindfulness ferien fra “Blushøj Camping – Ebeltoft” Højt over Kattegat med en fantastisk udsigt til den historiske ø Hjelm.

  Her er højt til himlen fred og tid til fordybelse i Nationalpark Mols Bjerg.
  Se mere her: http://www.blushoj-camping.dk

 • Svar tatanja

  Hej Mascha.
  Sidder og ser din blog igennem og godt stykke arbejde, men så falder jeg over billeder og det skriger mig i øjnene.
  Jeg kan se billeder hvor du er iført pels. Min mening at vi her i 2016 ikke har nogen grund til og bære pels af nogen art overhovedet. I tidernes morgen hvor der ikke var andre muligheder for tøj og der blev dyrene dræbt med det samme uden og lide.

  Vidste du at fx i Kina der bliver fx hunde læsset på lastvogne og så køre man ud af vejen og de bliver smidt af lastbiler så de brækker knogler og så bliver de flået levende og de hyler og skriger for deres liv. Andre hunderacer bliver holdt i små bure og det er en race med lange tænder, der bliver tænderne flået ud af munden på hundende og de hyler og skriger.
  De dyr i hele verden der lægger pels til om det er på tøj, huer, vanter, sko og støvler ja alt, selv møbler og alt til hjemmet der har med pels og gøre de lider en grusom skæbne, de bliver flået levende og det skal stoppes. Jo flere der er imod dette og ikke støtter om pels af nogen art så er der ikke salg i det. Derfor håber jeg ikke du bære pels.

  Vi må alle kunne gøre noget, så vi får stoppet det rene gale vanvid, at ingen dyr skal lide.
  Ha en god dag.

  • Svar maschavang2

   Selvfølgelig ved jeg det, derfor har jeg ikke gået i pels længe – det må være gamle billeder :)

 • Svar Mette

  Jeg læste lige et indlæg, hvor du eftersøgte hvad man mere kan gøre for at koble mere af. Prøv evt meditation i en guidet version. Fx er der en app der hedder IMeditation. Og husk høretelefoner. At meditere eller bare lytte til meditationsmusik giver ro, men prøv det i et stykke tid for at se om det virker for dig🌷

 • Svar Anna Cecilie Madsen

  Hej mascha
  Jeg er lige her til morgen startet på din kur. Men jeg har et lille problem jeg arbejder om natten! Så hvordan syntes du skal jeg fælge madplanen ? Jeg havde selv tænkt morgenmad når jeg kommer hjem snack når jeg står op og så aftensmad inden arbejde og derefter snack i pause samt frokost i min pause omkring kl 03 er det en god ide ??

  • Svar Jan outzen

   Hej mascha.
   Jeg har været ude for en ulykke på motorcykel, for et år siden, 2015, og fået det ene ben knust, 12 steder, har haft mange smærter og morfin.
   Men noget af det værste er at jeg har fået migræne oven i, altså stress migræne med aura synsforstyrrelser.
   Har også migræne piller læge ordineret, men fant en apps, efter nogle måneder til iPad, 65 kr. YOGA MUSIC.
   Det lytter jeg til dagligt nu,
   Der er mange, mange afslappene melodier som, varer en 10 minutters tid, delt op i forslellige mediterene genrer.
   Har hjulpet mig meget i det år jeg har været syg, med benet, og aura migrænen, kommer sjælnere, og går hurtigere over, når jeg lytter til det, når det lige passer ind i programmet, prøv det søde!
   Hilsen Jan Outzen, Odense.

 • Svar Linnea G

  Kære Mascha,

  Du har i dag (på snappen) vist en flot sort badedragt med lynlås, hvor har du denne fra? :)

  KNUS

 • Svar Annette

  Hej Mascha.

  Hvis man godt vil fortsætte med principperne i bogen “Lækker gås med stram mås”, efter de 4 uger er gået, kan man så selv blande rundt på måltiderne? Eller er hver dag præcis afstemt ift morgenmad/frokost/aftensmad/snacks? Jeg synes eks der er stor forskel på, hvor meget proteinpulver man får om dagen, og nogle dage er helt uden.

  Hilsen Annette.

  • Svar Annette

   Jeg håber at få et svar 😉

 • Svar Helle Simonsen

  Hej Mascha. Jeg vil gerne høre om hvordan man kommer i gang med reklamer på sine blogge, og hvor man henvender sig for det?
  jeg blogger med kreativiteter jeg laver, her er dan danske blog jeg har:
  http://helleskort.blogspot.com/

  Med venlig hilsen Helle Simonsen

  • Svar maschavang2

   Det ansætter man en sælger til :) Det kan dog ikke betale sig hvis du har under 50.000 læsere om måneden.

 • Svar bjarne olsen

  Hej jeg syntes at du gør det godt og jeg har altid set op til dig og har drømt om en som dig men min tid er løbet fra mig

 • Svar Lullu

  Hej,
  jeg ville så Vældig gerne være med på vognen på Mandag, men… bor i Schweiz og har hverken bog eller olie (buuhuuu) Hvor hurtigt kan I få det afsted til mig… OG, kan jeg nå at være med hvis det først kommer engang i næste uge??… (al for kort tid fra dine announcement til du starter “os” op :-( Ellers mange tak for den bedste Blog 😉

  • Svar maschavang2

   Du kan sagtens være med!! Det er slet ikke for sent, for om du er en uge bagud eller foran… Det gør intet. Du kan evt. købe den som e-bog :)

 • Svar Lærke

  Hej Mascha,
  Jeg har netop læst din og Anne Bechs nye bog og der er bare én ting, jeg ikke rigtig kan finde svar på: må man spise kartofler i de 4 uger?

  Mvh
  Lærke

  • Svar maschavang2

   Nej, det må du ikke :)

 • Svar Thomas

  Hej jeg vil gerne stille dig et spørgsmål og det om du nogensinde har forstuvet eller brækket noget? Hvis du har hvordan så?

 • Svar Susanne

  Hej.

  Jeg så dig i Go aften Danmark i dag og du har jo en fantastisk hud.

  Hvilke produkter bruger du for at få den flotte hud?

  Med venlig hilsen
  Susanne.

 • Svar Mette Mayland Christensen

  Kæreste Mascha
  Du er den lækreste lige-til-steg i DK. Jeg har jo set, at du støtter:
  #AldrigDinSkyld
  En event er på vej – mon du vil dele den med dit netværk ? Hvis ikke SÅ ER DU STADIG EN MEGA LÆKKER STEG:) https://www.facebook.com/Hvornår-er-nok-nok-1522186138080167/

  Håber ikke du sveder inde i Afrika:)

 • Svar Sarah joll kjæreby Sørensen

  Hej
  Jeg har vundet i din julekalender 😊😊 men har endnu intet hørt ,ej heller modtaget mail. Har forsøgt at kontakte flere steder , men desværre ikke fået svar 😟

  Mon man snart hører noget, for jeg glæder mig da til at modtage min fine præmie 😊

  Venlig hilsen Sarah

  • Svar maschavang2

   Jeg har lige rykket firmaet, da det er dem der tager kontakten til vinderne. :)

  • Svar Sarah joll kjæreby Sørensen

   Så er der endelig tikket mail ind😊😊😊 jeg er glad tusind tak for gevinsten
   Mascha
   Kh Sarah

 • Svar Pia Hansen

  Hej
  Der kører en konkurrence på facebook hvor man kan vinde mac produkter tror det er en fake konkurrence der måske bruger dit navn? Den hedder Mascha Vang Danmark

 • Svar Charlotte

  Hej Mascha
  Jeg bestilte 2 face brush d.30/11 gennem det link du havde sat på. D.1/12 er der blevet trukket penge fra Renhud på min konto – jeg har dog d.d. (d.08/12) stadig intet modtaget! Jeg har prøvet at skrive til dem, fik beskeden at de ville være at hente i pakkeshop mandag/tirsdag…har ikke modtaget noget. Ved du noget om der er andre der har betalt men ikke fået deres varer? Synes jo det er lidt dårlig stil at de trækker pengene og en uge efter er varerne stadig ikke dukket op..

 • Svar Henriette

  Hej Mascha

  Jeg har lige være på a-hjorts hjemmeside for shoppe Stine A smykker med rabatkode – men siden er nede :-((

 • Svar Lene Petersen

  Hejsa. Står for og skal have farvet mine læber i næste uge, vil derfor høre hvad farven hedder som du har fået? Mvh Lene Petersen

 • Svar Anja

  Hej.
  Jeg ved godt du har gentaget dig selv mange gange mht. olieshots. Men jeg har lige købt mine første flasker og vil gerne give min dreng på 4 år også, da han har tør hud. På flasken er der dog kun oplyst voksendosis. Hvor meget giver man til børn? Det samme eller ½ dosis eller???

  • Svar maschavang2

   Jeg giver bare mindre, måler aldrig dosis til nogen af os, giver bare lidt her og der :)

 • Svar Nathasja

  Hej Mascha.

  Altid en fornøjelse at følge din blog! :)

  Jeg ville bare høre dig, om det er sandt det seoghoer skriver omkring cleanse og green coffee?

  mvh

 • Svar Mette

  Kære Mascha.
  Tak for en skøn blog, som jeg følger hver dag.
  Tænker om du ikke har lyst til at lave et indlæg om, hvilke crossbody tasker du vil anbefale i denne sæson. Jeg elsker din stil og nu er det jo snart jul.
  Mange hilsner herfra.

 • Svar Karina

  Kære Mascha

  Jeg holder virkelig meget af din blog (og dig), og nyder at læse de daglige indlæg. Jeg tror dog, at der er lidt tekniske problemer, da seneste indlæg er vedrørende EGO, og jeg mener, at der har været udgivet nyere indlæg :) Det er kun via min Mac, hvor jeg oplever dette problem, så måske det bare er min computer, der opfører sig dumt, men vil blot gøre dig opmærksom på det, såfremt det er et generelt problem.

  Tak for at være så inspirerende! :)

  • Svar Janette

   Det problem har jeg også :-(
   Men jeg oplever det kun på min laptop, på min iphone kører det fint

 • Svar Simone

  Hej Mascha.
  Jeg har lige set dette opslag med et link henvist til Se og Hør: http://brigitte.gesundheit-de.pw/health/index.html?voluumdata=vid..00000007-2cc5-4318-8000-000000000000__vpid..3ad0b800-914b-11e5-8628-62bb4d8bfd02__caid..2e217ead-cf7c-41e9-8027-98136d14f836__rt..D__lid..ba058366-b447-4f80-958c-047efc7a3108__oid1..3a1b97c2-a0c4-41c0-b058-59eb3296a04a__oid2..67641a1c-e37b-4d10-9c11-c9a88a4342ad__var1..Jailey-G__var2..00__rd..www%5C.%5Cfacebook%5C.%5Ccom__aid..__sid..&Account=Jailey-G&Keyword=00
  Jeg ville bare gøre dig opmærksom (som en trofast læser af din blog), at der florerer denne artikel om dig på facebook, hvor du eftersigende har tabt dig ved at spise nogle “bestemte” bønner som skulle smelte dit fedt. Som en trofast læser ved jeg, at du holder dig på langt afstand af disse ting og derfor synes jeg du burde advare dine læsere omkring dette, så de ikke køber noget som du ikke har givet samtykke til 😉
  Kærlig Hilsen Simone

 • Svar Louise

  Hej :)
  Jeg har problemer med din blog. Både når jeg trykker på mit bogmærke med din blog eller når jeg bare skriver din blogs hjemmeside, så kommer der kun gamle indlæg op. Jeg skal ind på din blog via facebook for at kunne læse dine nye oplæg. Det har desværre været sådan den sidste måneds tid. Jeg troede det måske var min computer, men jeg har lige haft den opdateret og den fejler ellers ikke noget. Jeg ved ikke om det kun er mig der har det her problem, eller om du kan gøre noget ved det, jeg ville i hvertfald bare oplyse dig om det. :)

  • Svar Irene

   Jeg har det samme problem både på tablet og mobilen :-(

 • Svar Janni

  Hej Mascha :) Jeg så lige, at du bliver brugt til dette, hvilket jeg tænkte du måske gerne ville vide. Jeg tænker ikke, du selv har sagt ja til at ligge navn til at tabe 7 kilo med en frugt :/
  VH. Janni

  http://com-lifestyles.pw/health/dk/seoghor/mv-gcb1000/index.html?voluumdata=vid..00000004-c1c3-4a24-8000-000000000000__vpid..f80aa800-8ede-11e5-8d71-f8412758bf58__caid..2e217ead-cf7c-41e9-8027-98136d14f836__rt..D__lid..1add4fd4-2cf3-4f20-83fe-2199d9fbb948__oid1..52888948-ef9a-408c-af2b-8de644cc486e__oid2..b6694796-cc75-4b3e-8aee-ae746ee5d0ad__var1..Quinty-G__var2..01__rd..l%5C.%5Cfacebook%5C.%5Ccom__aid..__sid..&Account=Quinty-G&Keyword=01

  • Svar maschavang2

   Århhhh hvor træls… Tusind tak! :)

 • Svar Lea

  Hej Mascha

  jeg er med 8 dages varsel blevet inviteret til en gallafest og ville bestille en kjole magen til din fantastiske BOND kjole – men hvordan afgør man lige størrelsen – tænkte jeg kunne liste dine mål ud af dig og dermed sammenligne og regne ud hvor meget større den mon skal være…..;O) eller er det hemmeligt!

  Lea

  • Svar maschavang2

   Butikken ved hvilken str min er, jeg husker det ikke selv, og jeg fik endda min syet ind omkring numsen og lårene… Så spørg dem, de ved det helt sikkert. Men skynd dig, for den kom hjem fra USA :)

 • Svar Karina

  Hejsa Mascha jeg har drukket 1 shot MK w olie og MK aronia juice ,hver dag siden jeg fik hjem dem d.21/9-2015 . Jeg har taget på o maven op pustet kan det være pga alt den olie ? .. Tænker på kroppen får normalt ikke olie 😉 Måske jeg kun skal tá en shot hver anden dag ! .. Hva syntes du 😊. Har du hørt det før ? ..

 • Svar Sara

  Hej Mascha. Vil lige hører om det er meningen, at der skal være en reklame på din blog om 2 forskellige slankepiller, ved at du tidligere har været brugt som reklame for piller lignende, hvor du ikke var helt tilfreds. Mvh Sara

  • Svar maschavang2

   Slankepiller… Hvor?? Tak fordi du nævner det :)

 • Svar Irene Sørensen

  TILLYKKE med prisen ☺☺☺ jeg stemte på dig ☺ tak for en super fed blog. Læser den troligt hver dag!😉

 • Svar Lene Jungså

  Tillykke med blogprisen. Den er så fortjent :-)

 • Svar Kamilla

  Hej Mascha.

  Jeg ved ikke, om det bare er min computer, der er noget galt med, men det er sjældent, at jeg – efter du har lavet blogly.dk – kan se dine seneste indlæg. Nu virker det på mobilen, og det er altid det seneste indlæg, der kommer op – men på computeren kommer det seneste oplæg ikke engang op, når jeg prøver at klikke efter det. Måske noget dine teknikere kan kigge på, så du kan følges begge steder :o) Håber du vinder konkurrencen om bedste blog – uanset hvad så er det i mine øjne den bedste blog overhovedet; papirer på det eller ej ;o)

  Hilsner Kamilla.

  • Svar maschavang2

   Tak, det sender jeg videre :) Har du prøvet at opdatere?

   • Svar Kamilla

    Det prøver jeg lige :o)

   • Svar Mariam

    Har samme problem på min mobil. Kan ikke se de nyeste indlæg.

 • Svar DEA

  Ved ikke om det er det er det korrekte sted at skrive, men det virker som om Julie Berthelsens side er blevet hacket. Man kan ikke se den og der kræves at man skriver sin mail for at se siden. Bare så du ved det.

 • Svar Merv

  Hej Masha,
  Jeg kender dig overhovedet ikke, og har aldrig fulgt din blog.
  Jeg støttede på din blog, da jeg ivrigt søgte efter Bondage Angela Dress på google. Jeg kan se, at kjolen kan købes i en butik i kbenhavn, til 5500 kr! Det er desværre for meget for en studerende som jeg, og jeg vil derfor spørge, om du vil låne denne unikke dragt ud til mig, eller eventuelt sælge den for lidt færre penge. Jeg vil have fat i den!

  Med venlig hilsen
  Merve

 • Svar Cat

  Hej Mascha…

  Allerførst kæmpe tillykke med Blogly – du fortjener enorm respekt for dit drive og dine evner som forretningskvinde, så det får du herfra!👍🏻😊

  Ren nysgerrighed, da jeg følger bloggen dagligt (okay, flere gange dagligt…😉): det er meget længe siden, du har skrevet noget om Andreas – I er da stadig sammen, ikke…!?😳 For I er jo bare det skønneste par, min fornemmelse er at I passer super godt sammen, og at I er glade for hinandens børn. Ønsker jer alt det bedste❤️

 • Svar Mille

  Hej Mascha.
  Hvor langt var du endelig henne da du fandt ud af du ventede din datter? ☺
  Altid tænkt på det, kan ikk husk om du skrevet om det

 • Svar Camilla

  Hej Mascha

  Jeg er lidt nysgerrig ang. hvor den flotte frakke du havde på i går – i din story på Snapchat er fra? 🍂🍁🍃

  • Svar maschavang

   Den er fra Zara :)

 • Svar Simili

  Kære skønne Mascha
  Et lille ønske – som jeg faktisk tror ville glæde mange af dine følgere… og måske også lette lidt i din travle hverdag med at besvare i diverse tråde…

  Men du er jo en sand inspiration på mange måder, og særligt din tøjstil bliver tit kommenteret. Mange inkl. jeg selv vil gerne vide, hvilket mærke den bluse, bukser, nederdel m.m. er. Kan også se, at andre bloggere som vane, skriver det på under billedet, og det er en skøn og super service for alle os som gerne vil gøre jer kunsten efter…?
  Så et lille før-jul ønske herfra.

  Ellers stort tillykke med den nye Blogly, og keep up the good work.

  Skøn dag til dig.

  • Svar maschavang

   Hej :) Det gør jeg faktisk også, men når jeg er iført Zara, gør jeg det sjældent, da jeg synes de leverer for dårlig service til jeg ønsker at reklamere for dem. Ellers vil jeg meget gerne skrive det :) Problemet er også ofte, at hvis jeg skriver det, så skal jeg stå til regnskab for om det er et “sponsoreret” indlæg, og det er det hvis bare jeg har fået noget med rabat f.eks. Jeg orker ikke have forbrugerombudsmanden og SKAT i nakken fordi de fejlagtigt tror noget er skjult reklame. Det er meget ærgerligt at man som blogger ligefrem skal være bange for at nævne noget, men det er jeg faktisk blevet, for jeg kan ikke altid huske om jeg har fået rabat på en 2 år gammel bluse. Håber du/I forstår :)

   • Svar Simili

    Hej igen – tak for dit svar og er jo helt forståeligt. De… SKAT og Forbrugerombudsmanden burde ski have lidt andre mere reelle sager at nørkle i – men nå op i revyen med det. Nu smed jeg blot et ønske op – og må glæde mig over, de gange det så står skrevet.. tak for svaret i hvert fald :)

 • Svar Simone

  Hej Mascha!
  Jeg købte for noget tid siden spa holdet der var på tilbud, og jeg havde glemt alt om det indtil nu, og ville høre Hvordan og hvorledes, da jeg ikke ved hvornår det udløber og hvordan jeg skal finde det igen? Håber du kan hjælpe😟

 • Svar Bettina Damgaard

  Hej Mascha

  Har du hørt om Jeunesse produkterne, det er nogle nye produkter som er kommet til dk. Det er en lækker serum, som går ind og er med til at forbygge rynker, pigment forandringer m.m, der er også dagcreme, natcreme , rense produkt og maske og så er der nogle kost tilskud også.
  Tænkte om det var noget du var interesseret i at læse om. Du kan læse om det på
  Supremeskinbody inde på facebook

  Mvh
  Bettina Damgaard

  • Svar maschavang

   Tak, jeg kender dem godt, men er ikke interesseret. Men tak for tanken :)

   • Svar Conny-Britt

    Hej Mascha

    Hvem er “maschavang2”?
    Jeg kan se at du/ hun har svaret et par gange. Men er det dig på en anden profil?
    kh Conny-Britt

    • Svar maschavang2

     Det er mig :) Mit login driller bare, så fik nyt.

 • Svar Majbritt

  Hej Mascha :-)

  Er det ikke længere muligt at skrive efter specifikke indlæg i et søgefelt?
  Jeg sidder og planlægger fødselsdag, hvor du havde en masse tidligere indlæg med gode ideer og inspiration, som jeg lige kunne bruge :-)

 • Svar Birgitte knoblauch

  PS du er også meget velkommen til at svare mig privat, min forespørgsel behøver ikke at komme på her i dine kommentarer.
  😄

 • Svar Birgitte knoblauch

  Kære Mascha. Jeg er så heldig, at jeg er en af de mange der har fået lov til at indsamle penge ind til Børnecancer fonden, og sammen med Team Rynkeby København cykle til Paris til sommer 2016. Det bliver en kæmpe oplevelse og jeg glæder mig usigeligt meget. Jeg er faktisk stor fan af dig, beundrer dit fantastiske forretnings talent, måden din virksomhed bare vokser og vokser. Jeg har brug for din hjælp, og Jeg ved godt det er sådan lidt flabet at spørge om du vil donere/støtte en god sag, men hvis ikke jeg spørger, så er der sikkert en masse andre der gør det. Du kan donere penge, få et guld sponsorat, hvor du kan få blogly.dk på hvores fine gule Rynkeby trøje, der findes flere forskellige former og du kan læse meget mere om hele projektet på http://www.team-rynkeby.dk Eller hvis du har tid en dag, vil jeg meget gerne komme forbi og fortælle dig lidt mere om Team Rynkeby og vores indsamling til Børnecanserfonden.
  Alt har som sagt interesse, om det er omtale, sponsorater eller donationer. Med håbet om et positivt svar, og hvis ikke, så er der ingen sure miner, sender jeg de ærbødigste hilsner fra Birgitte Knoblauch

 • Svar Vibeke Tholstrup

  Hey fra det skønne Vestjylland????
  Jeg vil gerne vide mærket på den sorte bluse du havde på i aftenshowet?
  Den er mega fee????????

  • Svar maschavang

   Ved det ikke, men den er købt hos N&Ø i Køge.

 • Svar Thomas Jensen

  Hils din kærestes bror (Thomas C. Jensen)

 • Svar Anne

  Tillykke med det nye site. Fine blogs at følge her. Kun en anke, kan i ikke please fjerne “read more” knappen. Jeg synes simpelthen det er så irriterende. Jaja, first world problem, og jeg er muligvis også bare læsedoven, men synes altså det er rigtig øv. Og jeg ender faktisk tit med ikke at gide at læse indlæggene. Synes netop det fantastiske ved en blog er, at den bare kører ud i et, så jeg kan mæske løs uden at tage stilling til om jeg vil læse mere. Sååå ja, vil i ikke nok lave det om :)

  • Svar maschavang

   Beklager, men det bliver ikke lavet om, da det var mit største ønske til ny blog :) Synes alt for hurtigt mine indlæg er “væk” på den anden måde.

 • Svar Susanne Christensen

  Hej Mascha
  Er glad for at læse din blog, men den sidste uge er der kommet en kolonne,
  Så man ikke kan læse alt hvad du skriver. Det er jeg ikke så glad for.
  Håber at det kan rettes for jeg vil gerne læse det hele
  Susanne
  Og tak for dine spændende indlæg

  • Svar maschavang

   Hvor er det henne Susanne? Det duer jo ikke :)

 • Svar Louise voigt

  Jeg ville rigtig gerne være positiv, og ville rigtig gerne sende et screen shout, men det kan jeg ikke.
  Når jeg nu skriver er siden ligesom delt i to, og hopper ved ovenstående ( men det)
  Meget mærkeligt.
  På samme måde er resten på min ipad, noget jeg kan gøre?
  Mvh
  Louise Voigt

  • Svar maschavang

   Det er noget værre noget!! Vi er på sagen for at få det ordnet.

 • Svar Anna

  Kan du give en lyn-guide til din øjenmake-up. Synes altid du har sådan en flot makeup, som fremhæver dine øjne :-)

 • Svar tynd skid

  hej med dig

 • Svar Malene

  Hej Mascha
  Din nye blogside er så fin.

  Jeg ved, at der har været lidt opstartsudfordringer, men synes nu alligevel, at jeg ville fortælle dig, at når man klikker ind på bloggen fra mobilen, bliver skærmen delt op, så bloggen kun fylder halvdelen af venstre side af skærmen. Tænker, at du må have nogle programmører, der skal løse dette.
  Jeg sender gerne et billede til dig, hvis du ønsker det. (Du kan se min mailadresse)

  God lørdag og god vind

  Vh Malene

  • Svar Regitse

   Har samme problem, det er ikke til at læse din blog via mobil :-/

 • Svar Camilla

  Hej mascha????
  Undskyld jeg bruger din side til dette spørgsmål.
  Jeg leder efter billetter til Andreas bo show. Men kan kun finde til julefrokost arrangementer. Min far ønsker sig billetter i julegave og man vil jo nødigt skuffe sin far???? Kan du hjælpe?
  Tak for en skøn blog og fedt du tør springe ud i et nyt eventyr????

  • Svar maschavang

   Hans show kan man ikke se mere, men du kan købe det til ham på dvd til jul 😉 Den er bare ikke udkommet endnu.

Efterlad din kommentar

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet