Anbefaling: Serier og film, det ser jeg lige nu...

Min morgenrutine, som skal ændres…

 

Hej, og god lorte-morgen. Billedet er ikke fra i dag, jeg er pt alt andet end fotovenlig og jeg er altså ikke en af de der “se hvor dejlig naturlig og grim jeg er, især fra min dårlige vinkel, og med gammel makeup på”. Hvert fald ikke lige i dag. Beklager hvis jeg ødelægger stemningen her, men jeg vågnede kl. 4:30 ved at få en albue i hovedet og har ikke sovet siden. Jeg sover desværre ret let, så når jeg først er vågen, så er jeg vågen. Jeg skal egentlig først op kl. 7 hver morgen, men Troels’ ur ringer kl. 6:10, og så vågner jeg jo også – snooze er i øvrigt noget fanden har skabt! Man når at tænke mange ting i de timer, jeg var f.eks. på et tidspunkt overbevist om jeg skulle begynde på noget woodoo, men her op ad formiddagen virker idéen knap så genial som kl. 5 i morges.

Jeg har en idé om jeg vil skabe mig selv en ny morgenrutine, for at få den bedste start på dagen, hver dag. I dag gik det ret skævt, men jeg fik en hyggelig morgen med børnene og tog derefter op for at træne for 2. gang i evigheder. Eller, faktisk siden før Skanderborg Festival, og det ved jeg fordi de såler jeg bruger i mine træningssko var i mine gummistøvler som jeg brugte på Skanderborg. Shit altså, tror da pokker jeg er træt og har taget på, det er simpelthen så usundt at gå sådan i stå rent fysisk. Så det ændrede jeg fra i dag, nu hvor dagen alligevel var startet dumt, så kunne jeg lige så godt træne også.

Tilbage til min morgenrutine. Jeg forestiller mig netop at jeg skal have noget frisk luft/mortion ind fra morgenstunden, for lissom at komme i gang med dagen. Jeg vil gerne skemalægge min morgen fra kl. 7-10, for at få det bedste ud af dagen, og ikke falde i et ynkeligt hul hvor jeg bare sidder og stalker mine venners sociale liv arrangementer, fester og hygge i København. Jeg må tænke positivt og være lidt mere konstruktiv med min tid. Det er min tid, ingen andres, og det er kun mig selv det går udover hvis ikke jeg får det maksimale ud af mine dage, så jeg må gøre noget inden de helt mørke morgener begynder.

Vi står op kl. 7, børnene og jeg. Julius klarer sig selv da det er lidt forskelligt hvordan hans morgener ser ud. Han går på et elitehold og har morgentræning, derfor er det oftest mig og pigerne om morgenen hver 2. uge, og bare Hollie Nolia og jeg de andre uger. Vi står op, får morgenmad, smører madpakker, hygger og taler sammen ved bordet. Ingen telefoner og iPads om morgenen, men vi tænder for morgentv i køkkenet og derefter går de sammen i skole, og sammen hjem igen når de har fri, eller jeg går med. Især Hollie elsker at følges med sin “storesøster”, bare de to.

Mine morgener og dage er meget forskellige, men jeg har nogle faste rutiner. Jeg drikker et glas vand med kollagenpulver, noget slowjuice og en espresso sammen med min havregryn. Når pigerne er gået tjekker jeg nettet for nye lejligheder (og det gør jeg ca. 1 gang i timen til jeg går i seng), så tjekker jeg mine aktier, mails og Instagram, og så er det forskelligt hvad jeg laver af arbejde herefter, og hvor lang tid jeg bruger på det. Og det er dét jeg vil have mere styr på.

I går købte jeg et vækkeur til at have ved siden af sengen, som et lille bitte skridt henimod at droppe telefonen i soveværelset – dét bliver svært! Men jeg tror det er bedre, end det er den jeg kigger på som det sidste inden jeg sover, og det første når jeg vågner. Det er ambitiøst, men jeg prøver at vænne mig til tanken om det kunne ske.

I dag trænede jeg på et hold fra kl. 8:30-9:30, og det er ikke noget jeg kommer til at gøre hver dag, men så kan jeg de andre dage gøre noget andet for en god start, og her vil jeg meget gerne bede om inputs, for der er jo mange muligheder. Jeg kan danse til høj musik, lytte til en inspirerende bog, meditere (det ville være nyt for mig), gå/løbe en tur eller noget helt andet der kickstarter dagen, inden jeg starter min arbejdsdag kl. 10, som jeg lige har besluttet er en passende mødetid for mig. Mange af jer møder garanteret meget tidligere og har travlt om morgenen, men der er også mange selvstændige og folk der arbejder hjemmefra, og I kan garanteret godt genkende det med at dagene flyder sammen, når bare man er sig selv. Da jeg arbejdede i butik åbnede biksen kl. 10, og det gør den fremover også her på matriklen.

 

Så hit me, hvad er din morgenrutine og hvad giver dig en god start på dagen?

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Anbefaling: Serier og film, det ser jeg lige nu...