Min bryllupsgave, hvis jeg var blevet gift...

Design By Us vintagelamper, made by ME!

 

 Inviteret / Reklame

Lige siden vi flyttede ind i huset her, har jeg talt om vi skulle købe et par vintagelamper fra Design By Us, som jeg har ønsket mig i årevis. Det har bare taget lidt lang tid at mærke efter og finde den rette stil for os og huset og vi har da også allerede lavet en del fejlkøb undervejs, men nu er vi ved at være på rette vej. Vi har taget en beslutning om, at vores hjem skal være spændende, personligt og med en masse unikke ting, og ikke et gråt/hvidt boligmagasin-hjem, som jeg ellers forsøgte at presse igennem i starten. Nu hvor rummene er ved at være på plads og det eneste der rigtigt mangler er noget på væggene, kan jeg mærke at det er det helt rigtige for os, at gøre det på denne her måde med masser af nuancer og specielle ting i vores Villa villekulla hjem. Det skal afspejle os, og vi er ærlig talt ikke særlig grå og polerede.

Når rummet er helt færdigt, ganske snart, viser jeg hele spisestuen samlet, men allerførst får I lige en idé om hvor vi er landet stilmæssigt.

Billedet ved jeg endnu ikke om skal op der, eller der skal findes noget helt andet, jeg troede det var et lille bitte billede da jeg bestilte det, men det viste sig at være kæmpe stort, så nu står det lige der og afventer hvad det skal. Møblet er et køb Troels har trumfet igennem og jeg må indrømme jeg lige skulle vænne mig til den, men nu er jeg også glad for den. Den er meget grov og bombastisk, og jeg havde nok forestillet mig noget finere og lettere, men jeg kan også godt lide at tingene har format og er anvendelige. Både skænk og kommode er købt hos Nobelium.

Jeg kontaktede Design By Us for at høre hvor jeg fandt to ens af de unikke vintagelamper, og som det nok lidt siger sig selv, så findes der jo ikke to ens – det er hele idéen i konceptet. Men så får man det også lidt sådan, at man gerne vil have det man ikke kan få, ik!? Det gør jeg hvert fald, og da de forklarede at jeg selv kunne komme ind og bygge/samle min egen lampe (altså det kan alle), vidste de slet ikke hvor insisterende jeg kan være. Det fandt de ud af. Nu har jeg nemlig to ens unikke vintagelamper, tá-daaaa….

 

 

Vi fik dette billede af Troels’ mor, som hans afdøde far fik i gave engang i Kina. Det er lige de farver vi bruger rundt i huset, så billedet her skal helt sikkert op et sted.

 

 

Det er lettere sagt end gjort, selv at samle sådan en lampe, der er jo uendelige muligheder og jeg er så pokkers ubeslutsom! Man kan samle dem på alle mulige måder, farver, højder og med forskellige skærme. Der skal tages stilling til om foden skal være chrom eller guld, om skærmen skal være hvid eller guld indeni og… You name it. Men det var sjovt og alle de forskellige glas der sættes sammen er gamle glas der er fundet og opkøbt rundt omkring i verden, som så sættes sammen på unikke måder.

Jeg ønskede to store lamper der skulle pryde møblet i spisestuen, og da vi har højt til loftet måtte de ikke være for lave. Det var vigtigt at de både kunne lyse op, men også give et fedt look i rummet. Jeg valgte at foden skulle være guld, fordi de står lige i forlængelse med køkkenet, hvor farven passer nogenlunde til grebene derude.

 

 

Det tog flere timer at beslutte hvordan de skulle samles. Så efterlod jeg dem sådan her og lagde bestilling på fod og skærm, og hentede dem færdigt ugen efter. Uhhh kan se de nu også var flotte med denne farve fod…

 

Image Map

Næste indlæg

Min bryllupsgave, hvis jeg var blevet gift...