Hubertusjagt = røjsere!

Gaveidé: Design dit eget gavekort!

jb_gavekort_mascha1jb_gavekort_mascha1

Seriøst… Ville du glæde dig til at komme hjem til hende hers aftensmad? Nope, jeg er ikke typen der står i køkkenet og hygger med aftensmaden, damper grøntsager (hvad betyder det egentlig), former det kolde klamme kød til fine frikadeller, tilsmager en sovs, ejer et stegetermometer eller ved hvor længe kartofler skal koge. Jeg hader at lave mad. Virkelig!

Jeg laver mad til min datter, bevares, og jeg kan da også sagtens. Jeg synes bare det er ren tortur at lave mad, og kan jeg slippe for det, så er det altid plan A.

jb_gavekort_mascha4

Min mor kommer ofte på besøg, og er her skam snart igen. Hun laver normalt mad hver aften derhjemme, og gør det også gerne når hun er her. Jeg vil dog hellere at vi bruger tiden på at hygge, lege og opleve, når hun er her. Jeg vil gerne invitere hende med ud at spise, og for det skal være børnevenligt og nemt, har jeg planlagt at vi tager en tur på Jensen’s Bøfhus, når hun kommer næste gang.

Det har jeg lavet lidt sjovt ud af… Jensen’s Bøfhus spurgte nemlig om ikke jeg ville prøve at designe mit eget gavekort. Det har jeg så gjort, med billeder af os, og min helt egen hjemmelavede “flamberede” mad 🙂  Det er da en lidt sjov og personlig måde at invitere ud på, eller give en gave. Mine bedsteforældre mangler f.eks. aldrig noget… Gør bedsteforældre nogensinde det?? Men hvem kan ikke bruge en oplevelse eller hygge med familien. Man kan jo bruge lige det billede man ønsker, af enten sig selv, børnebørn, et kys-billede til kæresten, eller hvad man ellers finder på – det bliver hvert fald en mere personlig gave til f.eks. julegave, istedet for et traditionelt gavekort.

Lav dit eget gavekort HER

Mor, jeg er træt af havregryn!!

jb_gavekort_mascha2

Når man spiser ude ofte, løber det jo tit op, så når der er gode tilbud benytter jeg mig naturligvis også af det – det er jo netop sådan man får råd til det hele. Hos Jensens Bøfhus kan man lige nu få 20% oveni, hvis man køber et gavekort. Altså hvis du køber et på 100 kr, får du et på 120 kr. Sådan kan man også få lidt mere volumen på en julegave 😉

miljo-af-alle-gavekort (3)

Sponsoreret indlæg

Næste indlæg

Hubertusjagt = røjsere!