Her er vores soveværelse...

Hypnose og… Overskæg!?!

 

Troels er modig for tiden, og det forstår man egentlig ikke, når det er ham der denne måned anlægger overskæg i forbindelse med mustache march. Jeg kan nærmest ikke kigge på ham. Hvert år i marts anlægger jagerpiloterne et bullet proof mustache for at ære en legendarisk amerikansk jager, Robin Olds, og der er så det der er ved at ske herhjemme lige nu. Det gør de også når de tager i krig, men så er de da i det mindste ude af synes imens. Jeg tror desværre bare han vågner hvis jeg fjerner det imens han sover. Det er nu vist alligevel meget godt vi har et fjernsyn til underholdning i soveværelset. Måske det børe rettes ind til et lille Hr. Weise skæg?

Nu sludrer jeg igen. Det jeg vil frem til er, at Troels griner en lille smule for højt, når jeg påstår jeg er i topform til min fødselsdag om 4-5 måneder. Nå ja ja, det bliver da ikke ligefrem en fest, men nu har jeg fået blod på tanden, og så tager jeg altså alle midler i brug!

Det første jeg tænker er, hvordan jeg kan komme lettest om ved det. Og ja, jeg kan bare åbne min egen slankebog, det er jo ikke fordi jeg ikke ved hvordan man gør. Det er bare lige om at gøre det, når man er blevet lidt magelig. Jeg ved også godt der ikke er nogen smutvej, men for alles skyld, så overvejer jeg at prøve lidt stikveje også.

Jeg vil hypnotiseres!

Jeg har ellers aldrig rigtig haft fidus til hypnose, og har prøvet nogle gange under festlige lejligheder hvor vi skulle foregive at være en række tørretumblere der snurrede rundt (!!), det fik mig ikke lige. Men jeg er villig til at give det en ny chance, da jeg har en veninde det har hjulpet på. Jeg vil hypnotiseres for min sukkertrang. Har nogen af jer prøvet det, og kan I anbefale nogen i Kolding mon?

Ét er at jeg skal tabe de 5 kg jeg har taget på, det er meget baseret på min kost, og den kan jeg altså ikke styre pt, så der skal hjælp til og det er bare for upraktisk at binde hænderne på ryggen i dagtimerne. Noget andet er at jeg skal være stram i farsen og have figuren tilbage som den var for et år siden. Det må jo være muligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image Map

50 kommentarer

 • Anne

  Jeg kan kun anbefale Kolding Hypnoseklinik. De er dygtige og professionelle i deres tilgang til deres klienter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  https://trekantenshypnoseklinik.dk/om/kontakt/

  Hej Mascha – kan anbefale dig at ta ud til Mogeb, han er meget dygtig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det er jo kæreste kilo. 😁 Kan anbefale dig at spise rigeligt sund fedt og et min af kulhydrater. Det sunde fedt mætter og så forsvinder sukkertrangen automatisk. Brød, ris, pasta og kartofler binder væske til kroppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Fra en anden Malene: Deeeeeet tror jeg godt at Mascha er klar over👍😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puk

  Jeg har prøvet hypnose, og det hjalp desværre ikke på mig 😔 mit problem er, at jeg spiser for meget,- går ikke spise som en murerarbejdsmand når man er en lille kontornusser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Prøv Kolding hypnoseklinik. Peter og Vivi arbejder en del med det🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Annemette der har Andersen-Hypnose. Se info og anbefalinger på fb. Hun er super dygtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Faldt lige over sofa fra Jotex. De har noget ret fedt rosa velour du selv kan bygge en ordentlig MF af. Baltimore hed serien. Og sæt da pris på at du kan få en ordentlig tøseflyder uden at kastrere manden😉👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gentager gerne: du er stadig den sprødeste near-40, så tag det bare helt roligt. 4-5 mdr. er lang tid når først du kommer i gang igen. No worries, du skal nok nå det.

  Det vigtige er, at du selv tror på det, for at kunne komme videre. Det er næsten det samme, der sker under hypnose – og faste læsere vil huske, at du bestemt ikke er passiv når først du er i træningslokalet…

  God weekend forude. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Terapi Kingod i Fredericia har jeg fået styret min sukkertrang ved gennem hypnose. Troede ikke på det, men det virker og Jette er skøn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Godmorgen Mascha
  Årh jeg kender godt den følelse, fylder selv 40 i juli, og det skal ikke være “fyrre-fed-færdig” MEN”FYRRE-FIT-FABULIOS”😍
  Jeg kan ikke anbefale dig en hypnotisør, men min veninde som bor i Kolding, tager pt et forløb hos Pia “sund med smil” prøv at tjek hende ud. Ved hun kører nogle fede forløb😍 min (ellers ikke tidligere motionstype og livsnyderen) elsket det 🙌🤩 Good luck..
  Ps. Løb og CrossFit (light) et vejen frem for mig 💪💪💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vini

  Mette Ålykke, er klart et besøg værd.
  Hun bor tilmed i trekantsområdet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hoffskov Madsen

  Overvejer du hypnose skal du helt sikkert kontakte min utrolig dygtige faster Connie Bandholtz, som har Hypnose Kolding🙌🏻
  Hun er virkelig dygtig til det hun laver og har hjulpet mange med bl.a. sukkertrang, fobier og MEGET andet😉
  Du kan finde hende på facebook under navnet Hypnose Kolding eller på hypnose-Kolding.dk.

  Held og lykke med det – det bliver helt sikkert en succes😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Jeg har hørt rigtig godt om Jeppe, og han bliver også brugt mange steder på TV. https://www.hypnose.dk/forside/forsiden/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina n loof

  Hypnose hjælper ikke i længden , dem jeg kender der har fået det holdt det 2-3 mdr efter end behandlinger ..
  du må igang med at træne lidt tungt vægt løftning
  Knus Bettina loof

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Britt

  Ja, jeg har for snart 2,5år siden prøvet hypnose for min sukkertrang. Jeg har indtil nu tabt mig 55kg og får jævnligt hypotese for at booste det hele lidt. Desværre er det på Fyn jeg går så kan ikke hjælpe dig med et hypnose sted i Kolding eller omegn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

   Ann Britt,

   Så sejt, tillykke 🙂 Kan du anbefale stedet på Fyn?

   Kh Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  #værdatkæmpefor
  🚘🌷🌸👨‍🌾👩‍🌾????‍♀️⚜👸💃🦔🐿🐹🐾🦄🐎🐀🐁🐭🐘🐥🐤🐣🐦🐧🕊🦅🐚🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐊🐸🦖🐍🦎🐢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg kan helt sikkert anbefale Kolding Hypnoseklinik. Jeg har selv gået hos Vivi, dog ikke for sukkertrangen, men hun er super dygtig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Liisberg

  Afsted med dig det har hjulpet mig 🙌🏼 Med flere ting 💪🏼💪🏼💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Du skal prøve Annemette der har Andersen-Hypnose i Kolding. Hun er MEGA dygtig og pisse sød. Jeg har selv været der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg har også prøvet hypnose men hjalp desværre ikke på mig. Derimod nada det hjælper 👍 på mig. Men det er jo meget forskelligt hvordan vi regere på de forskellige ting 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Do it!!!!
  Jeg fik hypnose mod rygestop for 1,5 uge siden og jeg har ikke røget siden. Der har selvfølgelig været tidspunkter jeg har lyst grundet vanen men ikke fordi min krop skreg på nikotin.
  Jeg har tænkt at jeg også vil prøve det mod sukkertrang da jeg er et sukkersvin!!
  Jeg var i hypnose hos Cilinc better life i Assens.
  Venlig hilsen Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidelotte ørskov

  Jette Kingod i Fredericia. Det virker. Ca 200 kommer der hver uge. Vægttab 12 uger mellem 5,5 til 14 kg. Hun har patent på kuren. Man kan gå der i forløb eller over 3 gange alene. Resultat eller penge tilbage og så er hun er fantastisk menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Connie Bandholtz i kolding – Kæmpe anbefaling herfra 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nowak

  Jette Kingod i Fredericia. Så fantastisk. Det er vildt hvad hun kan hjælpe mig med at opnå af resultater. Jeg har tabt de første godt 5 kilo på under 3 uger, og jeg spiser stadig alm. mad. Jeg er bare blevet abnormt god til at lade kagerne passere forbi mig😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Der findes også en piercing der sku ta sukkertrangen. Jeg har den. Den tager ikke det hele, men i hvert fald toppen af trangen. Og det er jo heller ik så skidt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aagaard

  Ikke alle er lige modtagelige for hypnose. Desværre er jeg en af dem der ikke kan komme helt væk fra tankerne når de prøver på at hyptonisere mig så mit har været spildt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Kolding hypnoseklinik er rigtig god

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På den anden side af Haderslev, 40 minutters kørsel fra Kolding. Hun har bl.a. Tilbagevendende klienter fra Odense, så hun er køreturen værd.
  Min mor har en terapeut virksomhed hvor hun bl.a. Også arbejder med hypnoterapi i forbindelse med vægttab, livsstilsændringer, motivation, fastholdelse osv.
  Hun står helt sikkert klar til at give dig et skub 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  😂😂 stram i farsen 😂😂 herligt udtryk. Synes faktisk min sukkertrang blev væsentligt reduceret, da jeg brugte din olie hver dag… god fornøjelse med dit projekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Madsen

  Jeg har selv tænkt på at skulle prøve hypnose for det samme, men har heller ikke så meget fidus til det.
  Jeg har venninder som har haft rigtig god erfaring (andre udfordringer end den døde tand) med
  Connii Bandholtz i Kolding. Hun har en erhvervserfaring inden for en helt anden branche . Der ud over er hun blandt uddannet coach. Tjek på http://www.hypnose-kolding.dk.
  Bliver spændende og høre om din erfaring 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bor i Allerød, men hvis du ikke vil køre hertil, kan jeg anbefale Pia Gemmer i Vejle eller Britt Fældby i Kolding 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Skouboe

  Connie Bandholtz er klart den bedste i Kolding 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Madsen

  https://shinhypnose.dk/klinikker/. shinhypnose har en behandler i Kolding, der hedder Anette Jensen. Dygtig og rigtig sød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Schlesinger

  Du skal ud til Jette Kingod, hun bor mellem Taulov og Fredericia. Hun er fantastisk og det virker bare. Du kan finde hende på facebook Terapi/Jette Kingod. Jeg har selv gået der og tabt 8 kg den vej igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvad gør de kvindelige jagerpiloter? 🙂
  Mon Line flyver endnu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Iversen

  Jette Kingod i Fredericia. Tjek lige hende Mascha . Du kan finde hende på Facebook. Forbløffende gode resultater folk får ud af dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Iversen

  Jette Kingod i Fredericia. Tjek lige hende Mascha . Du kan finde hende på Facebook. Forbløffende gode resultater folk får ud af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mascha
  Andersen hypnose i Kolding har kunder med fantastiske resultater. Link: https://www.andersen-hypnose.com/ Jeg har ikke selv prøvet – endnu, overvejer det nemlig også da jeg er en livsnyder med alt hvad det indebære😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg kan kun varmt anbefale Kolding Hypnoseklinik. De har skabt vildt gode resultater, og samtidig så er det mega søde mennesker IG trygge omgivelser. https://koldinghypnoseklinik.dk
  Kh. Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg kan kun varmt anbefale Kolding Hypnoseklinik. De har skabt vildt gode resultater, og samtidig så er det mega søde mennesker IG trygge omgivelser.
  Du ringer bare til dem på 22239900 (Peter og Vivi), og siger at jeg har anbefalet dem – de er begge uddannet psykoterapeuter, så der er mere end bare hypnose i deres behandlinger.

  https://koldinghypnoseklinik.dk
  Kh. Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Min mor er uddannet hypnotisør og diætist! Så jeg tænker at hun er ret oplagt at benytte. Hun har hjulpet rigtig mange, gennem de sidste par år. Hun kommer gerne til dig, hvis du foretrækker det! 😊
  – og hun bor i Kolding, så det kunne ikke være nemmere. Skriv til mig, hvis det har interesse 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Krag

  Jeg kan varmt anbefale Connie Bandholtz i Kolding, http://www.hypnose-kolding.dk/velkommen
  Hun er min bedste vendindes mor, og jeg har kendt hende hele mit liv – fantastisk menneske ❤️.
  Hun har blandt andet hjulpet min far af med flyskræk via hypnose. Hun har også hjulpet folk med en sød tand 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Terapi/Jette Kingod (fra Fredericia) på facebook, er en helt unik og fantastisk kvinde som hver eneste evige dag hjælper rigtig mange mennesker med med bla. vægttab og alt det de måtte have brug for af hjælp. Hun har en evne til at fornemme det menneske hun sidder overfor, og hendes kærlighed til at hjælpe lyser ud af hende. Mere hjertevarm og sød kvinde skal man lede længe efter.

  Min varmeste anbefaling

  Mange Hilsner
  En af hendes kunder og som har fået vendt hele min verden på hovedet hvad angår det jeg spiser.og nu 12 kg lettere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Du skal da besøge Jette Kingod. Hun er super dygtig. Man føler sig som det vigtigste i verden hos hende. 12 kg lettere og uden den søde tand. Nu med et normalt forhold til mad og det søde.
  Se hende på facebook Terapi/Jette Kingod

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du skal helt klart vælge Terapi/JetteKingod i Fredericia! Hun er pisse dygtig og Har kæmpe stor succes med hendes forløb! Så stor succes at de også vil have hende til Spanien! Du vil ikke fortryde at tage ud til hende! 👌🏼😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har prøvet meget igennem mit liv, og jeg har forsøgt flere hypnotisører igennem årene for at komme af med dårlige vaner som rygning og en forkert tilgang til madvaner og angst for at stille mig op foran mange mennesker. Der er kun én der virkelig har hjulpet mig, kun én som jeg med det samme følte var til stede og var her for at hjælpe MIG og ingen andre lige præcis på det tidspunkt hvor jeg sad overfor hende. Hun har en evne som ikke mange hypnotisøre besidder, hun har en tilgang til hver enkelt problemstilling og individ som ikke mange mennesker er heldige at have. Det er vist heller ikke uden grund af folk fra hele Danmark tager turen til Fredericia for at få hjælp, hvad enten det er vægttab, angst, rygestop eller en helt 3. ting.
  Jette Kingod har hjulpet mig med flere ting og hun skal helt klart have min anbefaling, hvis man altså ønsker at få hjælp der rent faktisk virker og ikke bare er en pengemaskine.

  Facebook side: Terapi/Jette Kingod

  Hun har ingen hjemmeside, kun Facebook, for andet er ikke nødvendigt, hele hendes succes er skabt fra mund til mund – og det siger vist ALT!!

  https://www.facebook.com/jette.kingod/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Jer der har prøvet hypnose – hvor mange gange har I gået der ? Hvad koster det? Har ikke lige adgang til facebook. På forhånd tak

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er vores soveværelse...