Her er vores soveværelse...

Hypnose og… Overskæg!?!

 

Troels er modig for tiden, og det forstår man egentlig ikke, når det er ham der denne måned anlægger overskæg i forbindelse med mustache march. Jeg kan nærmest ikke kigge på ham. Hvert år i marts anlægger jagerpiloterne et bullet proof mustache for at ære en legendarisk amerikansk jager, Robin Olds, og der er så det der er ved at ske herhjemme lige nu. Det gør de også når de tager i krig, men så er de da i det mindste ude af synes imens. Jeg tror desværre bare han vågner hvis jeg fjerner det imens han sover. Det er nu vist alligevel meget godt vi har et fjernsyn til underholdning i soveværelset. Måske det børe rettes ind til et lille Hr. Weise skæg?

Nu sludrer jeg igen. Det jeg vil frem til er, at Troels griner en lille smule for højt, når jeg påstår jeg er i topform til min fødselsdag om 4-5 måneder. Nå ja ja, det bliver da ikke ligefrem en fest, men nu har jeg fået blod på tanden, og så tager jeg altså alle midler i brug!

Det første jeg tænker er, hvordan jeg kan komme lettest om ved det. Og ja, jeg kan bare åbne min egen slankebog, det er jo ikke fordi jeg ikke ved hvordan man gør. Det er bare lige om at gøre det, når man er blevet lidt magelig. Jeg ved også godt der ikke er nogen smutvej, men for alles skyld, så overvejer jeg at prøve lidt stikveje også.

Jeg vil hypnotiseres!

Jeg har ellers aldrig rigtig haft fidus til hypnose, og har prøvet nogle gange under festlige lejligheder hvor vi skulle foregive at være en række tørretumblere der snurrede rundt (!!), det fik mig ikke lige. Men jeg er villig til at give det en ny chance, da jeg har en veninde det har hjulpet på. Jeg vil hypnotiseres for min sukkertrang. Har nogen af jer prøvet det, og kan I anbefale nogen i Kolding mon?

Ét er at jeg skal tabe de 5 kg jeg har taget på, det er meget baseret på min kost, og den kan jeg altså ikke styre pt, så der skal hjælp til og det er bare for upraktisk at binde hænderne på ryggen i dagtimerne. Noget andet er at jeg skal være stram i farsen og have figuren tilbage som den var for et år siden. Det må jo være muligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Her er vores soveværelse...