Huset er solgt! Og I får rabat på tilstandsrapport...

Klar til skole, efterårsferie og snart vinter

Annonce Sportmaster

Det her smukke vejr… Vi er næsten for forberedte i år, hvis man kan være det. Men det er også i det her skiftende vejr ungerne bliver syge, fordi det er svært at navigere i hvad man skal have på ude.

Vi har flyverdragten på plads, og støvlerne… For pokker vi har vinter-disko-støvlerne klar (!!)… Men mellemtingen der, den mangler vi.

Her finder du: Flyverdragt / Glimmer-støvler

Det er så hyggeligt med fleece, termotøj, og når tiden kommer, uldundertøjet. Det er perfekt til at sidde og hygge i foran ilden med kakao, skumfiduser og pandekager.

Jeg har fundet lidt inspiration hos Sportmaster, og hvad vi i virkeligheden selv står og mangler til efteråret. De har et stort udvalg fordelt på mange blandede mærker. Vi køber generelt ret meget overtøj, fordi det er besværligt at sende det hele med hver gang turen går til far eller mormor, så vi er ofte ude i tre sæt af det hele. I dag skal Hollie Nolia selv med vandflyveren over til mormor, og så er det jo meget for hende at have blandet tøj, fodtøj og overtøj med til hele ugen, så det har vi alle steder så hun aldrig skal slæbe på andet end en lille taske med bamse, snacks og iPad. Ikke den billigste, men letteste løsning for os.

Når det gælder både mellemlag og ydre lag, så er det vigtigt at det er noget ordenligt der kan både holde på varmen, men også er åndbart og evt. vandtæt. Det skal selvfølgelig holde vores børn lune, men også være let at tage af og på, og behageligt at lege i, og nåhhh ja… Så er kønt jo en smagssag, og der har Hollie Nolia og jeg altså ikke samme smag, men da det er hende der skal gå i det, er det mere pink end douchet purple som jeg prøver at klemme lidt ind hist og pist.

Musthaves er absolut: Uldundertøj, fleecejakke, regntøj, hue og en varm jakke.

Image Map

Næste indlæg

Huset er solgt! Og I får rabat på tilstandsrapport...