Hollie Nolias første skoledag!

Huskøb og store overvejelser…

Ja tak, vi nupper bare det bette lyserøde der, vi har en udekat fra sidste huskøb, så kan I tage dragen med?

Vi har ikke købt noget, men vi kigger lige hvad der er, og det giver mange overvejelser. Især fordi det jo skal rumme 5 personer, hvoraf de to børn er der halvdelen af tiden, og jeg er der hele tiden – altså forstået på den måde, at jeg jo arbejder hjemmefra. Der skal være plads nok, jeg er virkelig fan af meget plads, og så skal det være et hus hvor jeg ikke føler jeg keder mig i løbet af dagen og bare er “hjemme”, som jeg jo vil være meget af tiden, selvom jeg arbejder. Jeg vil gerne prøve at skille det lidt ad.

Og dog, for jeg bruger jo også mit hjem på bloggen, og når jeg i forvejen har haft lyst til enten at bygge et nyt hus, eller sætte et i stand, får jeg en idé. Ja jeg ved sgu ikke helt om den er genial, eller helt tåbelig… Men måske jeg/vi skulle renovere hus på bloggen?

Min største frygt er jeg kommer til at sidde i et hus og føle mig alene imens de andre er i skole og på arbejde, men hvis nu jeg gik hjemme og samtidig renoverede lidt? Altså ikke at jeg selv skulle gøre det sådan rent fysisk, men jeg har jo den ene hånd fri til at dirigere med, når jeg står der med min mimosa i den anden hånd og agerer sjakbajs i slimfit overalls, med klud på håret og rød læbestift. Okay jeg ser det ret tydeligt for mig, gør I også det? Eller vil det være kedeligt at følge med i? Det skal ikke være sådan at vi ikke kan bo nogenlunde i huset samtidig, det orker jeg ikke, men i etaper. Alternativt har Troels jo også et skønt hus i Kolding, vi kunne være i undervejs, det kan gøres på flere måder. Jeg husker bare da jeg lavede køkken i huset her, der var det så dejligt med alle jeres idéer og inputs, så det ville næsten være som at gøre det sammen, hvis I forstår? Sikke en housewarming vi kunne holde, hva’!

Eller, er det sikrest at købe et tip-top færdigt hus, hvor vi kan starte sammen som sammenbragt familie, evt. tæt på skole. Det ville være nemt og overskueligt, både tidsmæssigt og økonomisk. Jeg svinger meget mellem det store renovationseventyr (ikke helvede) og så det helt enkle. Hold op det er svært altså!

Kom gerne med jeres erfaringer eller råd…

Image Map

Næste indlæg

Hollie Nolias første skoledag!