Let's go... To the beach!

Mamma Mia! Here we go again… Kom med mig til forpremiere og tag din veninde med!

Reklame for eget event i samarbejde med UIP

Der er dømt dansk sommer, ø-hygge, kærlighed og hyggelige dage i hængekøjen her på Bornholm, hvor den eneste bekymring er, hvad næste måltid skal være. Eller hvilken film, du skal se.

Og den skal du naturligvis se med mig! Jeg har været så heldig at få lov til at holde en eksklusiv forpremiere på den nye ”Mamma Mia! Here We Go Again”, hvor jeg fylder en hel sal med søde og sommerglade bloglæsere – altså dig!

Har du lyst til at opleve hvordan det hele begyndte sammen med mig? Og komme i den helt rette sommerferiestemning? Så får du nemlig endelig hele historien om, hvordan Donnas eventyr for mange år siden gav datteren Sophie tre fædre. Den flettes elegant sammen med historien om Sophies forsøg på at løfte arven efter sin afdøde mor og føre det lille familiehotel på den paradisiske græske ø videre til succes.

Så skriv til mig herinde i kommentarfeltet på bloggen – jeg trækker lod om de heldige vindere med ledsager på mandag, og I vil blive kontaktet direkte. Vi har en hel sal at fylde, så chancen er stor. Jeg glæder mig til at se jer!

Det hele er naturligvis i bedste Mascha-stil, så hop i en frisk sommerkjole, eller hvad du føler dig bedst tilpas i, så sørger jeg for rød løber, iskold rosevin, lækre kanapeer og skønne goodiebags til alle. Det bliver vildt hyggeligt og jeg vil så gerne hilse på jer, skåle og tage selfies.

 Kom og ha’ en fest med mig den 18. juli kl. 19.30 i CinemaxX i sal 6.

Se billeder fra tidligere premierer jeg har holdt her og her

Image Map

Næste indlæg

Let's go... To the beach!