Se hvad jeg fandt! For 20 år siden...

Weekendtur coming up, men jeg har brug for din hjælp…

4f5fec3c-ec0a-4536-9535-fa05b4a7084b

Ved I hvad, det var simpelthen sådan en dejlig tur vi var på til Tyrkiet allesammen, så nu skal vi altså afsted igen. Denne gang på en forlænget weekend fra fredag til søndag, sammen med børnene. Det bliver så hyggeligt, og jeg glæder mig til vi er sammen allesammen, og ikke kun Hollie Nolia og jeg. Vi er jo lidt nogle selskabspapegøjer, så vi befinder os godt på denne måde. Julius er ikke med på billedet her, men han klistrer ikke helt så meget som pigerne… Og er knap så glad for kameraet som de to divaer, der nok skal få sig sneget ind foran linsen.

Nå, men jeg har egentlig brug for lidt hjælp…

I forbindelse med vores tur, er der en jeg gerne vil give en lille dansk souvenir, men jeg er simpelthen så idéforladt på det punkt. Det skal ikke være noget dyrt, men noget dansk og noget som en fyr der elsker musicals og Broadway, godt kan lide. Jeg er helt blank! Har du en idé til en lille ting??

 

 

Image Map

Næste indlæg

Se hvad jeg fandt! For 20 år siden...