Opskrift på stegt andebryst med granatæblesaft (eller det var meningen)

Offline blogger

d2d775e3-1f65-448a-9e3e-a9a58dddc3a4

Heeeeej allesammen, får jeg næsten lyst til at sige. Jer der følger med på min eller Hollie Nolias IG vil vide hvorfor, haha.

Jeg har været ret offline nogle dage, altså hvert fald på bloggen, jeg har måske været at finde i dit fjernsyn, hvis du ser Go’ aften Danmark. Jeg var derinde den anden aften og tale om mit 2017, samt et lille indslag om kvinder og investeringer. Jeg er selv typen der sidder og kigger på blogs og IG, og føler andres liv er perfekte. Man ser ikke de ser sure, kede af det, skændes med vennerne eller deres børn, og det ser da også fantastisk ud… Men i min verden meget lidt ægte. Derfor sagde jeg også ja til at komme ind og fortælle om mit år, som har været lidt ala min nye yndlingsdrink – dark and stormy. Altså ikke kun, slet ikke, men i store grove træk.

Jeg føler jeg fik givet sociale medier lidt for meget af skylden, fordi jeg virkelig har kunne mærke folks nærtagenhed og “ytringsfrihed” i år, mere end tidligere. Men det har altså ikke været det værste, det værste har været dem der skulle være der for mig i de tider, ikke var det alligevel. Eller at den jeg stolede mest på arbejdsmæssigt, pludselig ikke kunde kende forskel på mit og dit – men jeg ønsker jo ikke at sidde og hænge nogen ud på tv, eller herinde. Det jeg egentlig vil sige er, at jeg følte lidt jeg havde brug for at fortælle det hele ikke er picture perfect, men real life! Og så nok om 2017, for nu er det 2018n det gælder og det bliver SÅ GODT ♥

De sidste par dage har Hollie Nolia og jeg hygget os, hun har haft fri fra børnehave, været med på arbejde, og så skal vi i gang med et langt forløb på Rigshospitalet, som jeg på et tidspunkt nok kommer til at dele med jer.

17866edc-e743-4cbb-b865-fa0c1691d235

Vi er ved at være ferieklar, der er købt badetøj til mor og neglene er blevet pyntet inde hos Signe, inden vi alle tre flyver til Thailand.

c1b008e8-503b-4d65-b9ac-512909402412

Image Map

Næste indlæg

Opskrift på stegt andebryst med granatæblesaft (eller det var meningen)