Opskrift på stegt andebryst med granatæblesaft (eller det var meningen)

Offline blogger

d2d775e3-1f65-448a-9e3e-a9a58dddc3a4

Heeeeej allesammen, får jeg næsten lyst til at sige. Jer der følger med på min eller Hollie Nolias IG vil vide hvorfor, haha.

Jeg har været ret offline nogle dage, altså hvert fald på bloggen, jeg har måske været at finde i dit fjernsyn, hvis du ser Go’ aften Danmark. Jeg var derinde den anden aften og tale om mit 2017, samt et lille indslag om kvinder og investeringer. Jeg er selv typen der sidder og kigger på blogs og IG, og føler andres liv er perfekte. Man ser ikke de ser sure, kede af det, skændes med vennerne eller deres børn, og det ser da også fantastisk ud… Men i min verden meget lidt ægte. Derfor sagde jeg også ja til at komme ind og fortælle om mit år, som har været lidt ala min nye yndlingsdrink – dark and stormy. Altså ikke kun, slet ikke, men i store grove træk.

Jeg føler jeg fik givet sociale medier lidt for meget af skylden, fordi jeg virkelig har kunne mærke folks nærtagenhed og “ytringsfrihed” i år, mere end tidligere. Men det har altså ikke været det værste, det værste har været dem der skulle være der for mig i de tider, ikke var det alligevel. Eller at den jeg stolede mest på arbejdsmæssigt, pludselig ikke kunde kende forskel på mit og dit – men jeg ønsker jo ikke at sidde og hænge nogen ud på tv, eller herinde. Det jeg egentlig vil sige er, at jeg følte lidt jeg havde brug for at fortælle det hele ikke er picture perfect, men real life! Og så nok om 2017, for nu er det 2018n det gælder og det bliver SÅ GODT ♥

De sidste par dage har Hollie Nolia og jeg hygget os, hun har haft fri fra børnehave, været med på arbejde, og så skal vi i gang med et langt forløb på Rigshospitalet, som jeg på et tidspunkt nok kommer til at dele med jer.

17866edc-e743-4cbb-b865-fa0c1691d235

Vi er ved at være ferieklar, der er købt badetøj til mor og neglene er blevet pyntet inde hos Signe, inden vi alle tre flyver til Thailand.

c1b008e8-503b-4d65-b9ac-512909402412

Image Map
   

9 kommentarer

 • Du er totalt sej, Mascha og du gjorde det bare SÅ godt i TV, begge gange;-)
  Glæder mig til dine feriebilleder….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Pø pøj på Riget. Har en klar fornemmelse af, at I skal gå samme sted på Riget, som vi gør – bare af den modsatte grund. Fornemmer jeg rigtigt, er I i rigtig gode hænder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Pøj pøj på Riget. Har en klar fornemmelse af, at I skal gå samme sted på Riget, som vi gør – bare af den modsatte grund. Fornemmer jeg rigtigt, er I i rigtig gode hænder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Tror også jeg ved, hvorfor I skal på Riget og håber det bliver super godt.
  Du vil jo kun det bedste for din store datter.
  Pøj, pøj med 2018.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Heyy🍒
  Tak for den skønne ærlighed jeg tænker det nok er en af grundene til at vi er så vilde med dig☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  ❤❤❤❤❤
  Ønsker jer den bedste ferie!!! Den må virkelig være tiltrængt 😘😘…og jeg er slet ikke misundelig…kun en smule 😉😘😘😘

  Kh & kram
  Charlotte 🌷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JJ

  Hvorfor tror I alle strax at det er HN ører der skal fixes..

  M har ellers gjort det meget klart at hun aldrig vil gøre det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Inge Lise

   JJ hvor står der noget om at det er ørerne der skal ordnes? I øvrigt er det en meget lille operation, ikke noget der kræver et langt forløb på Rigshospitalet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit

  Jeg tror da ikke at der er nogle der tror hun skal have ordnet stritørerne. Mascha har tidligere givet udtryk for, at de overvejer væksthormon behandling til HN. Det vil da give mere mening.I så fald det er det så held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på stegt andebryst med granatæblesaft (eller det var meningen)