Anbefaling + rabat: Danmarks første Face Dry Mask fra Swiss Clinic

Konfektdag, julehygge & opskrift på marcipankonfekt

7FEA34F3-706F-4FD2-88FA-ADF132FCC20B

Jeg har aldrig prøvet at lave konfekt før, som i aldrig. Ikke jeg husker hvert fald, men det ser så hyggeligt ud og synes det kunne være sjovt for Hollie Nolia at prøve også.

Men, men… Jeg har altid syntes det virkede som et kæmpe uoverskueligt projekt, og jeg har derfor indtil sidste uge bare skåret skiver af henholdsvis marcipan og nogugat, klappet dem sammen (direkte fra pakken) og så ind i munden. Bum! Knapt så yndigt og charmerende, indrømmet. Men så er det jo heldigt at jeg kender Annemette Voss, som lige er udkommet med en ny og meget populær bog ‘Konfekt’ som hun kom forbi med – PLUS alle hendes remedier. Halleluja!

Konfektopskrifter

Vi havde den hyggeligste dag hvor hendes tre drenge og Hollie Nolia rendte rundt og legede til julemusik, vi lavede konfekt og drak gløgg.

Jeg har fået lov at dele nogle af opskrifterne med jer, og give jer et godt tilbud på hendes bog Konfekt, der normalt koster 170 kr. I køber den på denne måde, og de sidste sendes ud i morgen fredag, så hvis I skal nå at hygge med konfekt inden jul, er det en god idé at bestille den lige nu.

Overfør 150 kr til Firma Mobilepay: 33250
Husk Navn, Adresse & mobilnummer (vigtigt) + navn på modtageren, hvis bogen skal sendes med en hilsen.

Der lyttes når Annemette fortæller hvordan vi skal gøre.

Jeg har altid købt konfekt fordi det var lettere, det ér det også, men hyggen sammen og stoltheden når barnebarnet tilbyder mormor hjemmelavet konfekt er al rodet værd.

Det er ret smart og let at bruge handsker, de fåes parvis på apoteket, hvis ikke man skal bruge en hel pakke.

Hollie og chokoladefabrikken…

Så fine blev konfektkuglerne også kaldet Tivolikugler, og I kan se opskriften her i bogen…

Næste indlæg

Anbefaling + rabat: Danmarks første Face Dry Mask fra Swiss Clinic