Få 100 kr. og en flaske vin... Seriøst!

Første dag i Disneyland Paris…

3A4D34D2-E177-4810-9878-C83C1D7E2EC2

Inviteret pressetur

Det er midnat lige nu i Paris, og vi er lige kommet tilbage på værelset som vi forlod i morges kl. 8. Vi er i Disneyland Paris, inviteret på en pressetur, til magiske oplevelser – og dét må man sige vi får. Virkelig!

Vi kom i går hvor vi også havde en lang og fantastisk dag her, og i morgen står det på masser af oplevelser for tredje dag, med hjemkomst til Danmark sen aften. Det er også derfor jeg ikke har fået opdateret bloggen, men Hollie Nolias Instagram har været fuld af stories, og lidt på min også. Jeg er så typen der i dag glemte mine madbilletter til morgenmaden, ikke har haft strøm på min tlf./kamera og fået nøglen til værelset væk. Yes, yes!

Men her er SÅ magisk og jeg glæder mig så meget til at fortælle jer om det og vise billeder. Hollie Nolia sover sødt lige nu og det vil jeg også, da jeg har lovet vi skal være de første i parken i morgen, ja faktisk før de rigtig åbner, hvor vi skal møde nogle Disneyprinsesser. Så der skal pakkes og uret sættes til kl. 7!

I får lige billeder fra første dag, i går, og så håber jeg I vil vende tilbage og få resten de næste par dage. Vi suger oplevelserne i os, og føler os meget heldige ♥ Jeg plejer lige at sortere i billederne og sådan… Men I får dem altså bare helt rå og så vil jeg hoppe under dynen til min egen lille mus.

Selv efter en lang, lang dag kan denne lille energibombe holde sig oppe og endda hoppe i fint dress lige inden sen aftensmad. Der var ikke noget at gøre, hun ville have det på ♥

Når man selv må kreere sin dessert…

Lykken er candyfloss og en blinkende isterning. TAK Disneyland for en magisk dag! ♥

 

Image Map

Næste indlæg

Få 100 kr. og en flaske vin... Seriøst!