Få 100 kr. og en flaske vin... Seriøst!

Første dag i Disneyland Paris…

3A4D34D2-E177-4810-9878-C83C1D7E2EC2Det er midnat lige nu i Paris, og vi er lige kommet tilbage på værelset som vi forlod i morges kl. 8. Vi er i Disneyland Paris, inviteret på en pressetur, til magiske oplevelser – og dét må man sige vi får. Virkelig!

Vi kom i går hvor vi også havde en lang og fantastisk dag her, og i morgen står det på masser af oplevelser for tredje dag, med hjemkomst til Danmark sen aften. Det er også derfor jeg ikke har fået opdateret bloggen, men Hollie Nolias Instagram har været fuld af stories, og lidt på min også. Jeg er så typen der i dag glemte mine madbilletter til morgenmaden, ikke har haft strøm på min tlf./kamera og fået nøglen til værelset væk. Yes, yes!

Men her er SÅ magisk og jeg glæder mig så meget til at fortælle jer om det og vise billeder. Hollie Nolia sover sødt lige nu og det vil jeg også, da jeg har lovet vi skal være de første i parken i morgen, ja faktisk før de rigtig åbner, hvor vi skal møde nogle Disneyprinsesser. Så der skal pakkes og uret sættes til kl. 7!

I får lige billeder fra første dag, i går, og så håber jeg I vil vende tilbage og få resten de næste par dage. Vi suger oplevelserne i os, og føler os meget heldige ♥ Jeg plejer lige at sortere i billederne og sådan… Men I får dem altså bare helt rå og så vil jeg hoppe under dynen til min egen lille mus.

Selv efter en lang, lang dag kan denne lille energibombe holde sig oppe og endda hoppe i fint dress lige inden sen aftensmad. Der var ikke noget at gøre, hun ville have det på ♥

Når man selv må kreere sin dessert…

Lykken er candyfloss og en blinkende isterning. TAK Disneyland for en magisk dag! ♥

 

   

17 kommentarer

 • Camilla

  Hvor er det bare en fryd at se hvor taknemmelig Hollie Nolia er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været der to gange for mange år siden med mine børn. Det er en magisk og eventyrlig verden for børn og barnlige sjæle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Drømmer mig tilbage;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Um mariam

  Hvor ser det bare magisk ud. Lige noget for små prinsesser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Dejligt som I nyder det:-)
  Jeg var der da min datter var yngre og vil gerne derned igen.
  Sidste var vi halvt i Paris også for at shoppe osv.
  Selv om guldklumpen holder sig vågen nu, så går hun nok omkuld når I kommer hjem.
  Nyd det:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ser vældig hyggeligt ud. Dog undrer jeg mig lidt over, at din datter som 5-årig sidder i klapvogn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Fordi hun er på størrelse med en på 3 år, vi går 20 km om dagen og hun er platfodet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

   Ja, og det er supergenialt at have klapvogn med sådan et sted, så længe ungerne kan være i den! Du har verdens skønneste datter, Mascha, og det er en fornøjelse at følge jer 🙂
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitte

   1000 gange hellere en klapvogn end en mor, der skal slæbe rundt på barnet. ? Jeg kan ikke undvære vores til H på næsten 3 år.
   Og så i øvrigt! Skønne skønne billeder. Jeg er især vild med det første af jer. HN ser så glad og taknemmelig ud ? Nyd jeres ferie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B

   Jeg ville også tage en klapvogn med til et barn i alle disneyland parkerne! Man går så sindsygt meget at man tror det er løgn. Min mand og jeg gik i mellem 10-20 km om dagen i Disney World og Universal Studios, det er squ de færreste børn der kan håndtere det. Og når børnene så bliver trætte i løbet af dagen, eller om aftenen er det intet problem for dem at lukke øjnene i vognen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgit

   Tænkte præcis det samme. Om få måneder skal hun i SFO. Dog syntes jeg din forklaring Mascha med 20 km og platfod giver mening.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Hun er på størrelse med en på max 3 år, jeg sætter jo ikke mit barn i en klapvogn uden grund og behøver heller ingen forklaring til det, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

   Hold nu op! Hvis barnets mor har valgt at have en klapvogn med, ja så er det bare sådan! Hvordan i alverden kan noget så fuldstændig ligegyldigt for andre give anledning til kommentarer? Jeg undrer mig bare?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmina

  Jeg får helt lyst til at tage til Disneyland? Kan du måske, hvis du får tid til det, lave et indlæg om, hvilket hotel i bor på dernede? Eller et indlæg med tips og tricks til når man rejser med en 5-årige alene til Disneyland? Overvejer helt vildt meget en tur derned nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Åh hvor magisk. Jeg drømmer mig også tilbage og glæder mig til det bliver min tur til sommer.

  Skønne stories på insta fra jer begge. Glæder mig til at se og læse mere fra jeres tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor er hollies røde fine kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er dine flotte støvler fra, Mascha?
  Hvor ser Jeres tur magisk ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få 100 kr. og en flaske vin... Seriøst!