Guldtuben 2017: Imponerende!

5 års fødselsdag nærmer sig…

IMG_2649Så er det ved at være den tid på året igen: Hollie Nolias fødselsdag, 5 år bliver hun ♥

Hvis I har fuldt med de andre år, så ved I nok godt at det bliver lidt mere end et par boller og noget kakao – ikke at der er noget galt med det. Jeg kan bare godt lide at gå ALL-IN.

I år bliver det sådan, at vi holder familiefødselsdag d. 30. september og hun får børnehaven hjem d. 5 oktober på hendes rigtige fødselsdag, tænker jeg. Og her har jeg brug for jeres hjælp, for vi har ikke haft børnehaven hjemme før. What to do?! Heldigvis er der ikke strenge sukkerregler i børnehaven, så det skal jeg ikke stresse over, men hvad skal de lave herhjemme, hvad gør man? Jeg vil meget gerne modtage tips, for har virkelig ingen idé. Er vi ude i lege, skattejagt eller ingenting? Ved jo ikke med vejret.

Det gode ved to fødselsdage er, at vi kan have to temaer. Så behøver vi ikke vælge mellem Pippi og My little pony, men kan holde en af hver. Vi har allerede bestemt sammen, at Pippi er til familien og ponyerne til børnehaven – det blir så godt. Så mangler vi bare en enhjørning… Hvor får man en lille hvid pony man kan sætte sådan et horn på? Nogle gange glemmer jeg det er Dragør og ikke Beverly Hills jeg bor i, og det er på en eller anden måde også bare helt forkert. Stakkels Ginger 😉

Det betyder meget for Hollie Nolia at hun bliver vækket i sengen med en gave og et fødselsdagskort, samt der er balloner og så plejer vi jo at have en fin kage. Jeg synes det er lidt svært at finde en pæn pippi-kage, men til My little pony temaet forestiller jeg mig måske en opsats med en mindre kage på toppen til de voksne, og fine cupcakes på opsats til børnene. God eller dårlig idé til børnehavebesøg? Hvis der er nogen der tænker at det er for meget og at jeg bare selv skal bage en, så kan jeg på forhånd sige at det kommer aldrig til at ske. Det er sådan her jeg gør, så er jeg sikker på der ikke går syge børn herfra. Måske det også ville være godt med noget sjovt frugt, har set man kan få leveret sådan nogle smarte arrangementer af en slags – tips modtages!

Jeg ved god det ser frygtelig rodet og farverigt ud, men det er børnefødselsdag jo. Her er mine umiddelbare idéer…

Tidligere fødselsdage her:

1 års fødselsdag – læs her

2 års fødseladag – læs her

3 års fødselsdag – læs her

4 års fødselsdag – læs her

 

Næste indlæg

Guldtuben 2017: Imponerende!