6 I SUND mad

Sund morgenmad inden træning

Det kan godt være jeg ikke er den store kok, men lidt morgenmad kan jeg da lave. Jeg er ret glad for noget varmt om morgenen, og det nemmeste er lige at smide nogle æggehvider på panden med lidt sundt til. At spise en bolle eller noget cereal, kunne jeg ikke finde på når jeg prøver at komme i form. Jeg falder i med småting ind imellem, men starter jeg dagen på en fornuftig måde, er min indstilling til dagen bare bedre.

Her til morgen blev det til æggehvider, broccoli, tomat, spinat og chiliflager. Jeg spiser også gerne kalkunbacon til, hvis jeg har husket at købe det. Nu vil jeg lunte en tur i morgensolen, mest for den mentale nydelse, og så vil jeg tage ned til Herman og straffe måsen bagefter.

God dag til jer ♥

Læs flere indlæg

6 Kommentarer

 • Besvar
  Lene Rasmussen
  8. august 2017 kl. 9:28

  Jeg har lige købt en juicer på tilbud i Bilka til 399,-.. så på to dage er der kørt 2 kilo gulerødder, nogle æbler, citron og ingefær igennem bæstet..! 😁Det er lækkert at starte dagen på… og så en rugbrød med ost.

 • Besvar
  Astrid
  8. august 2017 kl. 9:55

  Ser lækkert og sundt ud 😄 Forstår bare ikke, hvorfor du dropper æggeblommen !

  • Besvar
   maschavang2
   8. august 2017 kl. 10:41

   Fordi der er rigtig mange kalorier i æggeblommer 😊

 • Besvar
  Elena
  8. august 2017 kl. 11:20

  Jeg har tabt 43 kg på LCHF siden september, og har spist æg, bacon og brocolli til morgenmad. Din morgenmad ser lækker ud, men forstår ikke helt hvorfor man vil undvære æggeblommen 🙂 Jeg spiser massere af æggeblommer og rammer ca. 1200 kcal om dagen. Hvor lidt /mange kcal. spiser du ?

 • Besvar
  Fanny
  8. august 2017 kl. 19:58

  Æggeblommer er da sunde på trods af kalorier. Håber du bruger dem på noget andet og ikke bare smider dem ud. Det er da madspild 🐔🐥🐣
  Din IG var altså sjovere når det ikke kun handlede om træning – ligesom alle andres gør, nu er den ikke ekstraordinær mere 😏 Det ændrer sig måske når du ikke er på kur mere 🙃

  • Besvar
   maschavang2
   8. august 2017 kl. 22:08

   Jeg er ligeglad med om de er sunde, hvis de er fulde af kalorier ryger de ud, jeg kan sagtens finde andet sundt at spise. Jeg køber rene æggehvider da det er lettest 🙂 Nu synes jeg ikke kun min IG er træning, men jeg kan jo ikke tilpasse mit liv efter hvad andre IKKE gør, haha 🙂

  Skriv en kommentar