Søndag i fuld galop og høje glas...

Sund morgenmad inden træning

IMG_3419Det kan godt være jeg ikke er den store kok, men lidt morgenmad kan jeg da lave. Jeg er ret glad for noget varmt om morgenen, og det nemmeste er lige at smide nogle æggehvider på panden med lidt sundt til. At spise en bolle eller noget cereal, kunne jeg ikke finde på når jeg prøver at komme i form. Jeg falder i med småting ind imellem, men starter jeg dagen på en fornuftig måde, er min indstilling til dagen bare bedre.

Her til morgen blev det til æggehvider, broccoli, tomat, spinat og chiliflager. Jeg spiser også gerne kalkunbacon til, hvis jeg har husket at købe det. Nu vil jeg lunte en tur i morgensolen, mest for den mentale nydelse, og så vil jeg tage ned til Herman og straffe måsen bagefter.

God dag til jer ♥

Næste indlæg

Søndag i fuld galop og høje glas...