Sund morgenmad inden træning

Nå, hvad mener vi så om den royale krise?

Skærmbillede 2017-08-09 kl. 09.35.50Jeg har det egentlig lidt underligt med at skrive om det her, da jeg ikke bryder mig om at skrive om andre mennesker på den måde, MEN…

Man kan jo ikke komme udenom alt det postyr der sker i vores kongehus lige nu, og det er jo egentlig noget der vedkommer os allesammen synes jeg, da det på en måde er hele Danmarks famile, de kongelige. Jeg har altid været, og er naturligvis stadig, meget meget glad for vores kongehus. Jeg kan ikke forestille mig et Danmark uden, og jeg synes de har en helt unik og smuk betydning for vores lille H.C. Andersen eventyr land. Og ja, det koster mange penge at have et kongehus, sådan er det bare, de har en uvurderlig værdi for vores land, historie og fremtid. På den måde er verden stadig til at sluge for mig, midt i al ondskaben. En smule eventyr er nødvendig.

Jeg ved sgu ikke om jeg skal grine eller græde over Prins Henrik. Først grinte jeg, så blev jeg forarget og nu er jeg egentlig mest ked af det. Ikke bare på hans vegne, for manden må jo ikke være glad indeni, men også på vores lands vegne. Er det virkelig den historie der skal fortælles om 300 år, når vores tid og vores regents historie skal videregives til turister og i historietimerne. “…Og så havde Dronningen en mand, en Prinsegemal, der ville være Konge. Han skabte sig og gjorde sig til grin i hele kongeriget…”. Er det den måde Pris Henrik skal huskes på? Det tror jeg desværre det bliver, og det synes jeg faktisk er rigtig synd, for jeg tror ikke manden kan se hvad han har rodet sig ud i, og hoffet har åbenbart ikke tænkt sig at glatte det ud og det er pinligt og ødelæggende for hele Danmark. Her må PET da lige ha’ en rulle gaffa de kan snøre om munden på ham, afskærme ham fra pressen og komme med en lægelig udtalelse om at Prinsen desværre er blevet syg. Om det er sandt eller ej, SÅ LYV FOR POKKER! For vores alles skyld. Mage til ringe pressehåndtering skal man lede længe efter, også selvom manden måske bare er sur og bitter. DO something!!

Det er i mine øjne uværdigt at man lader en mand der har så stor en plads i vores tids historie komme så langt ud. Uværdigt for Dronningen, ham selv og os. Jeg ved godt det er et kæmpe scoop for pressen med de historier, men hvor ville jeg ønske der ikke var skrevet om det. For pokker, han ved sgu da ikke hvor han bliver begravet når han er død, til Roskilde med ham. Så kan de ha’ lovet ham alt muligt andet, det skulle vi aldrig ha’ vidst, der skulle hoffet holde HELT tæt og ikke være kommet til at lufte det et sted. En svipser af dimensioner må man sige.

Og skulle han så være konge, det ved jeg egentlig ikke. Nok nærmere Kongegemal, men nu synes jeg det er for sent. Man skal ikke afpresse Dronningen i al offentlighed, så bliver det en underlig og ynkelig sympatikroning. Ligesom Poul Madsen på Ekstra Bladet der først giver Henrik en kongetitel (så plat) i avisen, og idag fratager ham den. For helvede Poul (indsæt øjenrullende spiley og vandpistol for tindingen).

 

Hvad tænker I om det hele?

 

Næste indlæg

Sund morgenmad inden træning