Vil du med BLOGLY og mig i biffen?

Sommer i Danmark & bolcheoutfit

IMG_1983Igår var vi på tur og jeg havde i dagen anledning klædt mig i glade farver. Det er altså for sjældent jeg ligner en omvandrende slikkepind (og jeg mener ikke et forsuttet bolche). Jeg sidder lige nu og sorterer billeder fra en skøn dag, og vurderer de her ego-billeder ikke helt passer ind, men glade er de og flashes skal de da naturligvis. Det er lidt svært at vurdere vejret i Danmark og jeg frøs godt nok også den første time i forlystelsesparken, men så kom solen og jeg passede perfekt ind i bolchelandet 😉

Kjolen husker jeg ikke hvor jeg har købt da mærket er klippet af. Armbåndene har Hollie Nolia lavet, bæltet er fra Gucci og støvlerne er gamle. Hollie Nolias shorts er fra H&M, og badedragten er en gave, men hvis jeg skriver hvor den er fra skal jeg markere hele indlægget som reklame, og det ønsker jeg ikke. Beklager.

IMG_1998

IMG_1999

IMG_1981

IMG_1996

IMG_1997

   

6 kommentarer

 • Anette

  Hvor er det sidste billede skøøøønt………..man bliver helt varm om hjertet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor ser I skønne ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne

  hej Mascha

  fine billeder og sødt sommertøj, det kan man da kun blive glad af. Har lige set hvad jeg formoder er noget af din græsplæne på instagram. Måske var kunstgræs noget for dig ?. Det er altid grønt og pænt. Og jeg syntes altså ikke man kan se forskel, bortset fra at rigtigt græs vokser sig langt eller går ud som på dit billede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette N

  Men Mascha… Du har jo glemt din mega søde seje ananas taske! Hvor er den fra? Jeg er vild med den! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil også meget gerne vide hvor den meget fine ananas taske er fra :-)?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Vil du med BLOGLY og mig i biffen?