Sådan mødte jeg Rasmus...

Så er der sgu sat fælder i hytten!

skaermbillede-2016-11-04-kl-15-32-30

Annonce

Dette er markeret som annonce, da jeg har fået ekstra-ekstra-ekstra hjælp til det hele. Men jeg betaler faktisk abonnement, så det er noget jeg selv har ønsker og opsøgt. Ikke en betalt reklame.

Det var noget af en omvæltning at flytte fra en lejlighed på 9. sal, hvor jeg følte mig meget tryg i forhold til indbrud og overfald. Pludselig fandt jeg mig selv i et hus, hvor jeg skulle sove alene om natten, og med direkte adgang til min dør. Grundet episoder i fortiden, brød jeg mig virkelig ikke om det, og følte mig utryg om aftenen. Derudover er det jo også lidt tydeligt via sociale medier, når jeg ikke er hjemme, så var i starten hele tiden bange for indbrud og installerede min assistent i huset, når jeg var væk i weekender. Det holder jo ikke i længden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bestilte derfor en G4S SMARTalarm, som mange af mine naboer også bruger. Når jeg gør noget, så gør jeg det sgu grundigt, så jeg er nok nogenlunde deres mest overvågede hus. Jeg er hvert fald den, med mest udstyr i huset, uden at afsløre formeget. Mindre kunne jo selvfølgelig ikke gøre det 😉 Udover at beskytte huset mod indbrud når jeg ikke er hjemme, har jeg det bedst med at alarmen er sat til om natten også. Man hører jo om de hjemmerøverier hvor folk bryder ind, imens folk ligger og sover,og det har egentlig været en stor frygt. Derfor jeg har sensorer på ALT, så alarmen går, selvom jeg er hjemme. Skulle det ske, så har jeg også en panik-knap jeg trykker på, ved siden af sengen. Der er sgu ikke nogen der skal komme og nuppe min datter, det kan jeg love jer! Faktisk siger hun selv, hver gang vi skal gå, at jeg skal huske at sætte den til, så der ikke kommer røvere. Hun kan godt lide at være med til at trykke på knapperne, via app’en.

image

Hvis ikke jeg lige står med telefonen i hånden, har jeg en chip, hvor jeg kan aktivere og deaktivere alarmen. Det er faktisk det eneste “panel”, der er sat op. Jeg havde frygtet sådan en stor grim kasse i mit hjem, som jeg husker mine bedsteforældre havde år tilbage. Jeg ventede netop på denne helt nye SMART udgave, som er en lille fin sag, der ikke er træls at se på.

Jeg er lige ved at sætte mig ind i alle funktionerne via app’en. Man kan jo alverdens ting, som at koordinere når man er på ferie, få den til at tænde en lampe osv. Det vender jeg tilbage med, det er faktisk ret SMART 🙂

image

image

 

Næste indlæg

Sådan mødte jeg Rasmus...