Frokost på The Beverly Hills Hotel

Se hvem der er kommet over til min fødselsdag!

image

Annonce

Hurraaaaaa i dag er det min fødselsdag, og jeg er en meget heldig, og meget glad pige! I  går, kom Rasmus over til mig her i LA, og skal holde fødselsdag med mig. Når nu jeg alligevel er herovre, og Hollie Nolia skal på ferie hos farmand, kan jeg lige så godt blive, og fejre fødselsdag herovre. Det synes jeg egentlig ikke er for meget at bruge en uge på 🙂 Der er sket det, at jeg har efterladt Signe i Hollywood, og er kørt afsted sammen med Rasmus. Grundet vores lidt bumpede tur herover, kontaktede jeg USA Tours for at få dem til at hjælpe mig med at få sammensat en uge herovre. Man kan sige at det er ret meget i sidste øjeblik jeg lige får den idé, og så her i højsæsonen hvor de fleste hoteller er bookede. Det ville være for besværligt at stå for selv, så jeg gav dem nogle ønsker, og så har de sammensat rejsen for mig.

Vi skal køre rundt i en åben Mustang, med vind i håret, de smarte shades på og musikken fyret helt op. Det blir SÅ fedt! Første destination er et sted jeg har ønsket at besøge i mange, mange år, nemlig Big Bear her i Californien, to timers kørsel fra LA. Ikke at der egentlig er nogen særlig årsag til det, men det lyder bare så hyggeligt, og så husker jeg at de engang i Beverly Hills 90210, var en tur i Big Bear.

image

Arhhhhh se lige, jeg blir altså så glad…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det bliver ikke mere amerikansk end det her, og jeg elsker det. Se lige en bad-ass Mustang, som holder udenfor vores hytte. Det bliver så hyggeligt, og turen herop gennem bjergene var så flot. Jeg blev køresyg, bevares, men så er der god grund til at handle masser af spændende piller i deres CVS – jeg køber altid et lager af noget helt ubrugeligt. Bare fordi jeg kan 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Big Bear er alt hvad jeg håbede, og mere til. Området og byen er så hyggelig, nøjagtig som i en amerikansk film. Det minder nærmest om en kulisse. Vi skyndte os ind for at få en god klassisk burger og en bajer (coooola til Rasmus), og i det samme begynder en dame at spille Joline, joline, joliiiiine. Jaaaaa det er perfekt jo!

image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må tage en masse billeder af byen i morgen. Da det er min fødselsdag, må jeg jo bestemme. Jeg vil starte dagen på en diner, med tykke amerikanske pandekager, og alt hvad det indebærer.

Jeg er på en anden tidszone end jer, så det er nogle gange lidt kringlet med i dag og i går. Jeg har fødselsdag d. 31 juli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min egen cowboy…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sådan her sluttede dagen. Den smukkeste solnedgang fra vores veranda. Jeg har haft den dejligste dag, og jeg ved at USA Tours har planlagt noget godt for mig igen imorgen. En ny destination. Kan I gætte den??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godnat, herfra en hel anden tidszone.

image

Ps… Jeg forestiller mig Tanning-Signe sådan her, de næste par dage alene 😉

image

Jeg markerer mine indlæg med USA Tours som annonce, da jeg har et kommende samarbejde med dem, og de derfor har assisteret med planlægningen af denne tur også.

Næste indlæg

Frokost på The Beverly Hills Hotel