Pool-outfit på en bleg førstedag :)

Flabet date: The Stig vil rive mig rundt…

imageJeg har været i et værre dilemma. Inden jeg tog på ferie blev jeg kontaktet af BBC, som fotalte mig at programmet Top Gear er vilde med mig. For jer der ikke kender programmet, er det et ret populært tv program, som jeg i flere år var tvunget til at se – det handler om biler. Måske har I hørt om den hemmelige racerkører The Stig, som er lidt af en helt for mange mænd? Jeg har.

Nå, men The Stig inviterede mig (no shit!) simpelthen tur til udlandet, for at rive mig godt og grundigt rundt. Top Gear mente jeg var den rette til at lege med dem, og med en baggrund som ukrontrolleret djævleracer, opspændt Gumballer m.m. er jeg da egentlig af samme opfattelse – det er da den helt rigtige de er kommer til her 😉 Kan jo på den anden side heller ikke fornægte min forkærlighed for hurtige mænd i stramme køredragter, og tænker egentlig at kombinationen med at manden ikke må sige ét ord, og har hjelm på er LIGE i øjet! Jeg tvivler på han kan få mig til at hvine på sådan en bane, men han skulle da næsten ha’ lov at prøve, når nu han gerne vil. MEN!

For der er jo naturligvis et men. BBC har lokket, og jeg har været tæt på at skyde en hvid pil efter ferien, eller hvert fald forkorte den, for at få det til at gå op. Men når alt kommer til alt, så er der jo ikke nogen der betyder mere for mig end min datter, og vi har virkelig brug for noget kvalitetstid sammen. Der er altid ét eller andet jeg skal, gerne vil, eller går glip af. Derfor må jeg denne gang skuffe The Stig, da jeg ikke har tid til en racer-date med ham, og jo altså heller ikke render rundt med hvem som helst der lige kommer forbi (følger han da slet ikke med?!!).

Han må få en tur en anden gang…

 

81a274e6-2208-4f0c-964b-fdc7f52c0bb4

 

   

10 kommentarer

 • Anja D

  Der er simpelthen ikke noget at sige til, at hele verden(ja, du læste rigtigt) er pisse vild med dig. Du er dælme alt for sej og betænksom! Håber at I nyder Thailand og giver hinanden en masse kærlighed ?☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det er fandme stooooort!!!! Shit altså!!! Mega meget æv, at kalenderen ikke tillod det….Jeg har selv set Top Gear i mange år pga. min mand:) Jeg er ikke vild med biler, men god humor….-DET har de:):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Han vender helt sikkert tilbage – det vil jeg glæde mig til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  God priotering – du er så god en mor, Mascha! Dog bliver min kæreste nok lidt skuffet for din medvirken er nok det eneste der kunne lokke mig til at se Top Gear 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har læst med siden du blev gravid. Du slår benene væk under mig så tit. Nu er jeg selv blevet mor. Du er et forbillede for mange ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det ville uden shit,have været et af de sværeste beslutninger i mit liv, hvis det var mig der fik den mulighed ?? Elsker det program, men som mor, kan jeg nu sagtens forstå dit valg!!! Men fuck et fedt tilbud ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna L

  NOOOO….! ?
  Kan du ikke tage Hollie med ???
  Ellers kan du bare sende dem videre til mig ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Whaaaat, sagde du nej….
  Mascha for hulan. Respekt for din beslutning, men jeg er edder mame ikke enig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • belinda

  Wow – det må du sige ja til – næste gang han ringer. Det er virkelig et kompliment og sikkert rigtig sjovt. Lige i din ånd forestiller jeg mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M.

  Haha, OMG 😀

  Ej, jeg ELSKER din hjelm – den er SÅ fed!!! Hvor er den fra??

  <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Pool-outfit på en bleg førstedag :)