Pool-outfit på en bleg førstedag :)

Flabet date: The Stig vil rive mig rundt…

imageJeg har været i et værre dilemma. Inden jeg tog på ferie blev jeg kontaktet af BBC, som fotalte mig at programmet Top Gear er vilde med mig. For jer der ikke kender programmet, er det et ret populært tv program, som jeg i flere år var tvunget til at se – det handler om biler. Måske har I hørt om den hemmelige racerkører The Stig, som er lidt af en helt for mange mænd? Jeg har.

Nå, men The Stig inviterede mig (no shit!) simpelthen tur til udlandet, for at rive mig godt og grundigt rundt. Top Gear mente jeg var den rette til at lege med dem, og med en baggrund som ukrontrolleret djævleracer, opspændt Gumballer m.m. er jeg da egentlig af samme opfattelse – det er da den helt rigtige de er kommer til her 😉 Kan jo på den anden side heller ikke fornægte min forkærlighed for hurtige mænd i stramme køredragter, og tænker egentlig at kombinationen med at manden ikke må sige ét ord, og har hjelm på er LIGE i øjet! Jeg tvivler på han kan få mig til at hvine på sådan en bane, men han skulle da næsten ha’ lov at prøve, når nu han gerne vil. MEN!

For der er jo naturligvis et men. BBC har lokket, og jeg har været tæt på at skyde en hvid pil efter ferien, eller hvert fald forkorte den, for at få det til at gå op. Men når alt kommer til alt, så er der jo ikke nogen der betyder mere for mig end min datter, og vi har virkelig brug for noget kvalitetstid sammen. Der er altid ét eller andet jeg skal, gerne vil, eller går glip af. Derfor må jeg denne gang skuffe The Stig, da jeg ikke har tid til en racer-date med ham, og jo altså heller ikke render rundt med hvem som helst der lige kommer forbi (følger han da slet ikke med?!!).

Han må få en tur en anden gang…

 

81a274e6-2208-4f0c-964b-fdc7f52c0bb4

 

Næste indlæg

Pool-outfit på en bleg førstedag :)