Vores navne: Fun facts om Mascha & Nolia

Casual sunday outfit

IMG_3279

Annonce

Jeg er typen der sparker stilletterne af, og hopper i hyggetøjet, så snart jeg kommer indenfor døren. Desværre har jeg virkelig lidt hyggetøj der passer sammen, eller er pænt. Det er noget med pinke bukser med stjerner, eller nogle med store sløjfer og tern. Fint nok herhjemme, men da jeg var på spa i Sverige for nylig, var det knap så fancy. Så jeg har fundet mig et nyt sæt fra Kenzo som jeg sagtens kan handle ind i, og alt muligt andet, uden at ligne en der kommer direkte fra et slumber party. Der er skam tænkt over sagerne, og det går fint til alle disse casual sko, støvler og sandaler der hører lidt under hygge-sektionen 🙂

Jeg skal noget spændende i dag, og det bliver sådan her jeg tropper op. Bum! Det er søndag, og selv mit gode kamera sover længe.

Sæt fra Kenzo / Grønne snekers fra Isabel Marant / Hvide sneaks Chanel / Støvler UGG / Espadrillos Kenzo / Sandaler Gucci 

IMG_3277

Næste indlæg

Vores navne: Fun facts om Mascha & Nolia