Lort og lagkage, i én pærevælling

Yaaaaaaay tøse spa-roadtrip, here we come!!

FullSizeRender

Annonce

Hollie Nolia er med stor overtalelse afleveret i børnehaven, og jeg har pakket den kolde champagne, fundet hyggelige strømper, strik og bling-bling badedragten frem for mor her skal på WEEKENDOPHOLD!! Jeg har sjældent trængt til sådan en tur som lige nu, og så sammen med Signe, der i øvrigt har sørget for at spaen bliver chokoladefarvet når jeg dypper min nytannede popo ned i den. Hurra!

Jeg skal nemlig teste et nyt spa/badehotel i Sverige til ClubMascha, og hvis det er lige så lækkert som jeg håber, kommer der et tilbud til jer snarrest 🙂

Jeg tror det er en biltur på en 3 timer derop, altså her fra Kbh, og der skal sludres og sladres, og så skal vi ellers bare forkæles helt frem til søndag. Følg med, det blir så hyggeligt…

Næste indlæg

Lort og lagkage, i én pærevælling