Mega crazy days... And I loove it!!

Endelig kan jeg afsløre dette nye børnetøjsmærke!!

Skærmbillede 2016-01-28 kl. 10.18.18

Annonce

Århhhh hvor har det været svært at holde hemmeligt i SÅ lang tid, men nu kan jeg endelig fortælle jer om et nyt eventyr.

Nemlig at Hollie Nolias første børnetøjkollektion bliver præsenteret på CIFF Kids i Forum næste uge, med egen stand!!!

Børnetøjsmærket bærer navnet Hollie Nolia, fordi det egentlig er baseret på hende. Det er her jeg får mine idéer, og finder på designs. Det har været så spændende at starte op, og vi glæder os helt vildt til at vise hele kollektionen frem for de danske forhandlere på CIFF Kids i Forum. Hollie Nolia har selv været med til at pege på de farver og små designs der findes på tøjet (det er ændret mange gange, skal jeg hilse og sige), og er selvfølgelig selv model på det hele. Vi er gået ud fra hvad vi selv bliver glade for at se på, hvad der er funktionelt og kan sammensættes på flest måder.

Hollie Nolia er skabt i samarbejde med det eksisterende firma Hust & Claire, som jeg altid har brugt meget til Hollie Nolia. De er en virksomhed med stor erfaring og har de højeste certifikater i branchen, og pionerer indenfor CSR-området, som betyder at virksomheden lever op til et stort samfundsansvar. De var netop de aller første til at få særlige høje certificeringer, med de højeste standarder for bæredygtighed, miljø og socialt ansvar. En forretningsmoral der betyder enormt meget for mig, og derfor jeg er gået sammen med dem om at starte et helt nyt brand.

2016-01-22-CLAIRE_HOLLIENOLIA23770

Børnetøjsmærket Hollie Nolia har derfor, som nogle af de ganske få i Danmark, den eftertragtede internationale SA8000 certificering. Det særlige ved den er, at der kontinuerligt og strengt er uanmeldte kontrolbesøg de steder tøjet produceres. Det er altså sammenlignet med andre certificeringer noget helt helt særligt, og noget der kræver utrolig meget af en virksomhed at leve op til – derfor kun nogle stykker i Danmark (!!). Hollie Nolia brandet står derfor indefor det strengeste der kan loves, inden for sociale og etiske forhold som børnearbejde, tvangsarbejde, løn, arbejdstid og arbejdsmiljø. Det er tårnhøj kvalitet med mangeårig erfaring på uld og miljøvenlig bambus. Jeg er med andre ord vanvittig stolt over at samarbejde med et firma som Hust & Claire, der sætter så meget ind på at kun det bedste er godt nok. Sådan skal vores tøj nemlig være, med god samvittighed. Især efter den rejse jeg lige har været på, betyder det meget for mig som menneske, at det vi producerer er godt for alle, i alle led – selvom det naturligvis økonomisk kunne betale sig at være mere ligeglad. Det er vi ikke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det ikke vildt?!! Jeg skal nok løbende vise jer kollektionen, som indtil videre er til piger i alderen 2-6 år.

Endnu vildere er det, at det er blevet taget overvældende godt i mod i udlandet allerede. Vi var slet ikke forberedt på interessen ville være SÅ stor. Men da de så designs og hørte vores historie, om bloggermoderes om den lille baryler, var de åbenbart vældigt begejstret. Det er jo helt vanvittigt, og så fedt at jeg næsten stadig ikke kan tro det. Vi var nødt til i hast at producere noget mere tøj, da vi slet ikke havde set det komme, at udlandet ville blive så vilde med det. Det betyder at lande som Holland, Belgien, Norge, Sverige, Tyskland, Schweitz, Østrig og Rusland allerede har lagt ordre på tøjet, som kommer i butikkerne til marts – er det ikke VANVITTIGT!!!!??? Jeg sidder nærmest bare måbende, og forstår slet ikke hvor vildt det er. Det gir dælanedme kriller i maven, skal jeg lige hilse og sige! Og det er først på CIFF kids i forum (stand 074) vi er på messe i Danmark.

Så alle jer der forhandler børnetøj, jeg HÅBER I synes om kollektionen som I er mere end velkomnte til at komme forbi ude på messen. Der er simpelthen først til mølle mht ordrer, da lageret allerede er blevet snuppet af udlandet, og vi slet ikke kan følge med her på første kollektion. Hollie Nolia og jeg vil om torsdagen selv være på standen fra kl. 11 – det bliver en FEST 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Næste indlæg

Mega crazy days... And I loove it!!