Hollie Nolia på besøg hos Albert & Alma

Mega crazy days… And I loove it!!

IMG_3464

Annonce

Godmooorgen 🙂 Arhhh jeg har sovet helt til kl. 8 i dag!! I går var jeg hele dagen på tv-optagelser i Odense, og det var SÅ godt. Det er sådan med den slags, at man ikke altid ved hvor meget det bliver til. Jeg har takket nej til rigtig meget tv den senere tid, da det rigtige ikke lige har været der. Men det her… Det er bare det helt rigtige. Håber det blir godt. Jeg var så heldig at min bedste ven Magic Mike (husker I ham?) var med på produktionen som fotograf (altså filmede).

IMG_1085

I dag står den på det spændende møde her til formiddag, så skal jeg lave et interview med Eurowoman, lige efter et interview med radioen P4, og så har jeg en kææææmpe afsløring i dag, som jeg har ventet evigheder på at fortælle. GLÆD jeg, det gør jeg/vi. Uhhhh får helt kriller i maven når jeg skriver det 🙂

Rigtig dejlig dag til jer.

IMG_3458

Har sløret hende jeg interviewede, for ikke at afsløre noget 😉

Næste indlæg

Hollie Nolia på besøg hos Albert & Alma