Detaljer fra James Bond looket

Vi shopper nyt børnetøj…

IMG_6544Hollie Nolia er endlig vokset lidt, og vi er helt oppe i en str. 92, hvis vi tumbler tøjet 🙂 Det betyder NYT tøj, juhuuuu!! Hun har virkelig slidt sit tøj op, så det der med at vokse fra noget, kender vi ikke rigtig.

Annonce. Vi er lige nu i jylland, og hvis vi når det i dag, smutter vi forbi butikken By Loui som ligger heroppe i Aabybro – så skal der shoppes! Det er jo ikke et sted jeg kommer forbi i tide og utide, men de har lige åbnet en webshop, de søde piger deroppefra, som gør det lidt lettere. Jeg lagde for nyligt et billede af Hollie Nolia, i dette outfit, på Instagram og der blev spurgt til hvor tøjet var fra. Det er altså fra By Loui, og de gør en dyd ud af at sende fine personlige pakker til deres kunder. Webshoppen åbnede for nyligt, hvor jeg selv bestilte dette sæt. De har Melton, Mikk-Line, Small Rags, et stort udvalg af Name It og meget andet.

Tjek deres nye website med børnetøj ud her: By Loui

Name It leggings / Name It bluse
IMG_6551

Et hit hos Hollie selv er strømpebukser, hun elsker strømpebukser! Jeg har sammensat dette sæt som jeg synes er rigtig sødt, og kan matches med andre ting også.

Name It bluse / Name It nederdel / Melton strømpebukser

 

IMG_6550

Nu hvor jeg selv er selvstændig og har ansatte, må jeg bare indrømme jeg elsker at se sådan en præsentation af personalet. De fleste af pigerne er i familie, men det er tydeligt at de  føles som én stor familie allesammen. Jeg fandt beskrivelsen inde på deres side, og håber det er ok jeg deler den herinde – ellers skal man ikke rende og skrive den slags på nettet 😉

 

Skærmbillede 2015-11-02 kl. 08.25.47

Næste indlæg

Detaljer fra James Bond looket