Kufferten er pakket, vi er stukket af :)

Så fik jeg shoppet…

IMG_6883Som jeg skrev tidligere, så fik jeg lissom ikke rigtig pakket noget tøj. Min mor foreslog at vi kørte i Me & Eliza i Støvring, hvor hun har fast rute ned til. Så det gjorde vi, og jeg kan lige så godt indrømme, at jeg ikke aner hvordan jeg skal få det hele med hjem 🙂

Jeg er så heldig at der har pis-øse-regnet hele dagen, så jeg ikke kunne komme ud at løbe, så jeg slog mig nærmest ned i prøverummet og opdagede først da jeg var alene i butikken, at den faktisk havde lukket. Jeg fik heldigvis lov at blive, indtil jeg havde prøvet hele butikken, hvor sødt er det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mit yndlingskøb må være det her (åhhhh der er meget mere!). En fantastisk vamset strik, og en skindnederdel med masser af stretch, og et par nylonstrømper til. I kid you not, den er som smør den nederdel! Matcher perfekt med mine grå Louboutins. Det skal snart i brug. Strikken er også skøn til skindleggins, som jeg nærmest lever i.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Næste indlæg

Kufferten er pakket, vi er stukket af :)