Mor & datter match

Sukkerfri fødselsdagsbolle-dame…??

7eb8d339ef4c5003e6e92f5ad49fd998 (1)Nåååå men så ville man lige brilliere med en fødselsdagsbolle-dame til vuggeren i morgen, til den forsinkede fødselsdag dernede. Der er total-mega-NUL-SUKKER-politik, og jeg kan nu konstatere at der i samtlige færdigblandinger, er tilsat sukker. Pis! Så jeg overvejer at gå all the way, med rigtig med og halløj. Men på de opskrifter jeg finder, skal man tilsætte sukker. Og så tænker jeg bare, hvor kedelige bliver de boller egentlig? Kan man smage at der ikke er sukker i, og udelader man bare sukker? Der må gerne komme rosiner i (uuuhh!!)… Vejer det op på noget, eller skal jeg bare droppe det?

Kagen på billedet har jeg ikke lavet selv, den er bare fundet på nettet – jeg er jo ikke psykopat 😉

Næste indlæg

Mor & datter match