VIDEO: Jer på den anden side...

Så gik der da lige Disney i den!

Lion-King-Wallpaper-disney-34968704-1024-768Nu må det bare stoppe! Løve-giraf-zoo-gate… Nu er det bare for dumt. Jeg kan simpelthen ikke sætte mig ind i, at folk lever i en gylden Disney-verden, hvor man hellere lukker øjnene for facts end ser dem lige i øjnene. Ja, løver, giraffer og andre zoo-dyr er smukke væsner, som ingen alm. mennesker har lyst til at slå ihjel, uden grund. Men når man nu står med et dyr, der ikke kan afsættes, og man må beskytte mod indavl, så er det jo konsekvensen af et zoo, og konsekvensen af, at de kan leve så normalt som muligt i deres unormale fangenskab. Trist, men sådan det hænger sammen. Jeg tror da nærmest at zoo er dem der er mest ked af at slå de dyr ihjel. Når nu de så er døde, så synes jeg da kun det er lærerigt og til gavn for voksne som børn, at se hvordan naturen hænger sammen. Jeg er selv opvokset med en jæger som far, og har nok af den grund ikke Disneybriller på. Jeg kommer fra landet, hvor dyr er meget andet end kæledyr, og nærer bestemt stor respekt og omsorg for dyr. Men der er sgu ingen der har taget skade af at se et dyr blive slagtet, og jeg synes da kun det er relevant at vide hvor vores bøffer kommer fra (nej, jeg spiser ikke løver, men I ved hvad jeg mener). Jeg ved godt de ikke slagter løven, men dissekterer den. Der er forskel. Jeg ville nok ikke tage Hollie Nolia med derind, det synes jeg hun er for lille til, og har man små børn med i zoo… Så KAN man jo lade være med at gå hen og kigge på det. Jeg synes det er helt vanvittigt at én løve går verden rundt, når man tænker på hvad andre dyr, og mennesker for den sags skyld, udsættes for hvor dag.

Næste indlæg

VIDEO: Jer på den anden side...