Leveret lige til døren!! Genialt…

IMG_5923IMG_5923

 

Se lige hvad jeg har gjort!! Flere af de gange hvor jeg har været i tøjkrise, har nogle af jer foreslået en web-shop der hedder Me & The Met, hvor de leverer indenfor en time. Må indrømme at jeg lidt har ignoreret forslagene, da jeg tænkte at det sikkert var noget underligt noget – men nu har jeg prøvet det, og I har ret. Det er jo SÅ genialt!! Og så har de lige nu udsalg med op til 50%… Uhhh der er mange fine ting, og rigtig gode mærker. Nu er I advaret… I kan jo se hvad der skete herhjemme 😉 🙂

Besøg siden HER

Webshoppen leverer simpelthen GRATIS indenfor en time, i København. Og de har åbent nærmest hele tiden, synes jeg. De leverer fra kl. 17-22 i hverdage, og 10-20 i weekender. Altså leverer lige til dit dørtrin 🙂 Så kan man stå lørdag aften kl. 18, hvor alt andet har lukket, og så få leveret en ny kjole mens man står og bobber hår – ja undskyld mig, men jeg er pænt oppe at køre over det. Husker I måske min krise til Prins Henrik’s fødselsdag? Det burde jeg jo have bestilt, og bare hygget mig med at gøre mig klar.

Det er så fint pakket ind, og føles ret eksklusivt at modtage sin vare på denne måde. Og så har de endda ekstra størrelser med, hvis det ikke lige passer, det man har bestilt. Virkelig godt tænkt, og virkelig god service. Hvis ikke du lige bor i København, så leverer de også gratis til resten af landet, med post Danmark.

IMG_5925

Ser det ikke flot ud? Elsker så fint det er pakket ind, det er næsten helt amerikansk, og lidt sjovere end at kyle det ned i en alm. pose.

IMG_5926 IMG_5927 IMG_5928

Jeg synes denne hvide kjole er så skøn her til sommer, og jakken er frisk til solbrun hud. Det var mine to favoritter… Men der er altså meget andet skønt derinde også. Man kan jo næsten tillade sig at købe dobbelt så meget, når det kun koster det halve – plejer jeg at forklare mig selv 😉

IMG_5929

Kjole HER

Jakke HER

IMG_5930 IMG_5931

 

Sponsoreret indlæg

Næste indlæg

Lige nu...