Hjemme fra den dejligste spaoplevelse...

Fuuuuuuuck!!!!!

IMG_2723IMG_2723

Se lige hvad den sløve padde her er gået igang med. Sgu! Det er simpelthen frygteligt som min krop forandrer sig, efter jeg har været gravid. Når jeg tager på, er det bare helt anderledes end før. Altså værre, ikke bedre. Jeg er ved at teste en speciel behandling til ClubMascha, og i den forbindelse skulle jeg vejes. Jeg vejer 56,4… Tror jeg det er. Jeg plejer at ligge på de 52-53 stykker. Sådan helt naturligt, uden at gøre noget. Jeg kan ikke passe mit tøj, og får klaustrofobi i mine stramme jeans, så nu prøver jeg igen, igen at komme ind i kampen. Jeg kan slet ikke træne selv, så træner sammen med Cecilie Lind igen. Det foregår i det fedeste center lige 50 meter fra mit kontor. Jeg kan ikke lide de der fitness-kæder og mange mennesker. Det her er det sejeste sted, i fed New Yorker stil, flot design og dejlige farver. Skal lige overveje om jeg vil tippe om stedet, vil jo gerne have det for mig selv 😉

Det var SÅ hårdt!!! Men skal jo snart i bikini…

IMG_2727
FullSizeRender-5

Næste indlæg

Hjemme fra den dejligste spaoplevelse...