Badedragter, med knald på!

Hjemme fra den dejligste spaoplevelse…

IMG_0275IMG_0275

Jeg er for få timer siden hjemvendt fra dette skønne ophold, på Falkenberg Strandbad, igennem ClubMascha. Jeg skulle jo lige tjekke at alt var i den skønneste orden, inden mange af jer skal en tur derop. Og der er dejligt, kan jeg afsløre!

Man kan gå en tur ved vandet, hoppe i det eller sidde i det eksklusive Relax Area foran den store pejs. Der er en dejlig lav varm pool, hvor man kan hygge, drikke et glas vand eller bobler, mens man kigger ud på de kolde bølger. Min favorit behandling/oplevelse er helt klart IVORY, hvor man i  ca. halvanden time kommer igennem en masse dejlige rum som dampbad med ansigtsmaske, sauna og kuldegys, lerindpakning, olie, hamam osv.. Det er virkelig dejligt 🙂

Jeg havde Andreas med deroppe, som har fødselsdag idag, så det var en god optakt og start på dagen.

Vi har på ClubMascha lavet et lille bonus-ophold, for dem der ikke nåede det første. Det er nemlig sådan, at der kun er et begrænset antal pladser, så man skal være lidt hurtig.

Det nye tilbud på ClubMascha.dk er for 2 pers. til kun 972 kr.

1 overnatning inkl. fri adgang til spa og Relax area, samt stor morgenbuffet, på Falkenberg Strandbad.  Det er halv pris, kun til jer! 🙂

Køb det HER

Og like gerne Facebook-gruppen HER, så jeg ikke behøver spamme jer herinde… Hvis altså I gerne vil følge med i lækkerierne.

IMG_0274

Næste indlæg

Badedragter, med knald på!