Overraskelser hjemmefra + RABAT :)

Information vedr. Bloglovin’ mobilapp

angry-cartoon-womanangry-cartoon-woman

 

Jeg har fået en del henvendelser fra læsere, der er trætte af, at de ikke kan læse hele mine indlæg via Bloglovin… Her er info om, hvorfor det er sådan:

Vi er blevet opmærksomme på at Bloglovin’ i deres mobilapp har foretaget en markant ændring i forhold til, hvordan deres platform tidligere har fungeret.

Mange bloggere og læsere har tilmeldt sig på Bloglovin’ gennem de sidste fem års tid. Bloggerne har tilmeldt deres blogs op således, at læserne kan holde sig orienteret omkring, hvornår der er nyt indhold på bloggen. Læserne har så kunne klikke sig ind på bloggen for at læse det fulde indhold.

I mobilappen har Bloglovin’ foretaget en teknisk ændring, der har gjort, at de pludselig er begyndt at ”suge” det fulde indhold fra de blogs, der er tilmeldt.

Dette mener Bloggers Delight og Looklab er i strid med god skik, og vi mener det er problematisk, at man har valgt at foretage en så drastisk ændring overfor bloggerne uden at kommunikere tydeligt omkring dette, og ej heller spørge om lov.

Som blogger ønsker man at give sine læsere den fulde oplevelse. Som blogger ønsker man derfor ikke at gøre det muligt at læse alt ens eget produceret unikke indhold hos en tredjepart. Man ønsker læserne på besøg i ens eget hjem – på bloggen.

Vi har forsøgt at komme i kontakt med Bloglovin’ omkring problematikken, men de har ikke vendt tilbage.

Vi har derfor foretaget en teknisk ændring, der gør at Bloglovin’ mobilapp nu kun ”suger” et mindre uddrag af indholdet i blogindlæggene, og så kan man nemt klikke sig ind og læse det på fulde indhold inde på bloggen. Sådan som Bloglovin’ har fungeret tidligere, og som vi mener det bør fungere.

Alle vores blogs er mobil- og tablet-optimeret således, at du som læser får en god læseoplevelse, når du besøger en af vores blogs.

Vi glæder os til forsat at byde dig velkommen på vores blogs.

Med venlig hilsen
Bloggers Delight & Looklab

Næste indlæg

Overraskelser hjemmefra + RABAT :)