Hvor skal ferien gå hen??

Nyt design: By Løth

IMG_5865IMG_5865

Jeg er begejstret! På Instagram følger jeg en pige som går meget op i bolig, og jeg elsker at se hvordan hun indretter den lille families hjem. Jeg kender ikke pigen, men hun er dansk og hedder CSTADAGER og gennem hende har jeg opdaget noget mega lækkert design i træ til hjemmet. Træet kommer fra danske havne, og er boldtræ, af den sort der hedder Azobétræ. Okay nu lyder det til jeg ved alt muligt om træ, det gør jeg ikke, læste det bare lige på deres side, for at virke total inde i det 😉

Nå, men jeg har bestilt nogle ting i det, og er helt vild med det. Overvejer flere ting i det, da jeg synes det er en fed og jordnær kontrast til at det sort/hvide jeg har, og lækkert sammen med stilrent design.

Den store stub er jeg den første der har – udover boligmagasiner der viser den serere i år. Sejt ik 😉 Den vejer ca. 120 kg, og ikke helt let at flytte rundt på! Kan I huske at der var en fyr der hjalp mig med at sætte lamper og kasser op? Det var ham der leverede disse træ-ting. Mærket hedder By Løth, og er virkelig værd at følge på Instagram, hvor de hedder byloth. Deres hjemmeside findes HER.

Denne hylde er sat op i soveværelset, og jeg har stilt en Tom Dixon lysestage på den, duftpinde fra Zara Home og et billede af et kobberhjerte fra Just spotted, og et andet billede af kunstneren Mie Frey.

 

IMG_5879

 

Jeg nappede lige disse billeder fra deres hjemmeside, for at vise mulighederne, håber det er ok… Det er hvert fald kun for at fortælle pænt om dem 🙂

Skærmbillede 2014-06-08 kl. 11.39.00 Skærmbillede 2014-06-08 kl. 11.39.15 Skærmbillede 2014-06-08 kl. 11.39.27 Skærmbillede 2014-06-08 kl. 11.39.46

Næste indlæg

Hvor skal ferien gå hen??