Så gik røgalarmen.... DRAMA på 9.!!

Billigt tip ;)

IMG_5527

 

Den anden dag viste jeg jer en blog min nye smarte neglefil i glas. Min egen er i leopard look, men man kan altså også få mange andre farver. Jeg har nemlig fået disse af selve leverandøren, fordi han var så glad for jeg havde skrevet om den. Desuden henviste han til et bedre sted jeg kunne fortælle jer de kunne købes (nemlig uden fragt), og det kan man lige HER.

Jeg synes det er sådan en fin gave til pigen der har alt. Enten til advent, jul eller som værtindegave. Den er også god at have i tasken, uden den er spids og stikker hul i foret. Har I ikke også prøvet det? Og så er denne her nærmest uopslidelig og laver en naturlig runding når man bruger den.

 

IMG_5528

 

Jeg har pakket en af dem ind som en fin værtindegave, som jeg kender en der får 😉 Tror det er liiige noget hun kan bruge.

 

IMG_5529

Næste indlæg

Så gik røgalarmen.... DRAMA på 9.!!