Ugens presseklip... Kapow !!

Nej tak, smut hjem til Kim Kardashian i stedet…

bunbVed I hvem Bun B er? Det gjorde jeg heller ikke, før jeg så Zulu Gumball den anden dag. Han er åbenbart en stor amerikans rapper. Jeg havde godt hørt han lavede lidt musik, men tænkte ikke at det kunne være særlig seriøst – siden jeg ikke kendte ham.

Det gør jeg så nu, efter jeg i programmet så hvad han bla. har lavet, sammen med Beyonce. Husker du denne:

Jeg må indrømme, at jeg lige nu ærger mig en smule. Da vi optog Gumball til F1 i Monaco, ville Bun B nemlig gerne have mig med i hans musikvideo, som skulle skydes på en luksusyacht i miniput staten. Det gad jeg bare ikke. Det havde naturligvis været godt indhold til vores program, og produktionen gjorde da også deres for at overtale mig… Men at tilbringe en hel dag i bikini med musikvideooptagelser. Nej tak, det orkede jeg altså ikke, med kun 3 timers søvn hver nat. Jeg/vi blev ret gode venner med ham, han er en super sød fyr, og ævlede da også om den video hele turen.

Nu jeg lige er ved det, kom jeg også til at brænde et tv hold og et par spillere af, fra det der NFL. De optog noget der skulle på landsdækkende tv i USA. Flot Mascha. Det siger bare noget om hvor hårdt et program vi havde, når jeg ikke nåede den slags. Kim Kardashians ex Reggie Bush ville også mødes med mig til en drink, men jeg gik udmattet i seng i stedet. Det der med bolde har alligevel aldrig interesseret mig.

Photobucket

Næste indlæg

Ugens presseklip... Kapow !!