‚úē
Egoistisk??

Ny film: About Time

Skærmbillede 2013-09-27 kl. 14.37Skærmbillede 2013-09-27 kl. 14.37

Som jeg fortalte i en tidligere blog, har jeg f√•et til opgave at anmelde en film. Det er filmen About Time, som har premiere d. 10. Oktober…. Meeeen jeg har allerede det den ūüėČ

Filmen er lavet af de samme som Notting Hill og Love Actually. Den er engelsk, og med den engelske humor som jeg ret godt kan lide.

Den handler om en ung fyr, som meget gerne vil have en k√¶reste. Umiddelbart er han ikke typen der st√•r f√łrst i k√łen til den slags, s√• han v√¶lter sig ikke ligefrem i damer – tv√¶rdigmod! Men pludselig finder han ud af at han kan rejse i tiden, og det g√łr sagen noget nemmere, dog til tider udfordrende.

Filmen er rar, behagelig, charmerende og med en god morale – at elske hinanden, livet og nuet. Det er en romantisk komedie, og det virker ikke “t√•beligt” at han kan rejse i tiden. Lidt ala. min yndlingsfilm The Butterfly Effect, dog meget blidere p√• en fin m√•de.

Jeg synes filmen var hyggelig, og har man let til t√•rer, skal man nok tage en kleenex med ūüôā

Du kan vinde to billetter til filmen HER

Og se traileren HER

Da jeg var inde for at se filmen ūüôā

20130927-144120.jpg

Der var kage…

20130927-144041.jpg

Og jeg smagte et lille stykke ūüėČ

20130927-144051.jpg

 

Indlægget er sponsoreret.

Næste indlæg

Egoistisk??