Halloween

Egoistisk??

20130927-110217.jpg20130927-110217.jpg

Trylle, trylle, trylle…. Jeg gad så godt jeg havde en barnepige der nogle gange kunne hjælpe (jeg søger IKKE barnepige her. Virkelig ikke! 🙂 ). Hvad koster sådan noget egenlig??

På lørdag er jeg inviteret til Barbara Moleko koncert, og gad så godt, men kan ikke. Jeg havde også Hollie sidste weekend, og har først en fri-lørdag d. 19. oktober. Så man kan ikke sige det er meget jeg kommer ud. Hollie har én overnatning hos sin far om ugen, og det er mest i hverdage hvor hun alligevel (for mit vedkomne) havde været i vuggestue. Så det er ikke alverden af muligheder det gir mig, på den front. Jeg så meget gerne at vi delte noget mere, men det er noget med afstand og arbejde. Den ene nat jeg har om ugen, orker jeg faktisk ikke at gå ud. SÅ meget sker der sgu heller ikke en tirsdag eller onsdag, men alligevel. Det at “skulle” noget den ene aften, er næsten også lidt pres. For egentlig vil jeg jo virkelig, virkelig, virkelig gerne (!!!!), men det er også dejligt at kunne slappe af alene hjemme, sove og ikke bekymre sig om at gå i seng kl 22, fordi jeg jo skal op x antal gange om natten.

Er jeg den eneste mor der savner at være lidt social? Især i weekenderne, hvor andre også har fri. Ikke fordi jeg vil ud og drikke mig fuld – det orker jeg SLET ikke. Vil bare gerne se nogen, date, gå i biffen, ud at spise… Et eller andet. Er det egoistisk at tænke sådan? Det er jo ikke fordi jeg ikke vil være sammen med min datter, men det er jeg jo alle ugens andre dage. Hvad gør I andre enlige mødre som ikke lige har familie i nærheden, eller nogen der kan passe i weekenderne? Som mig… Ingening? Haha 🙂

Elsker denne her lille trold højere end noget andet i verden 🙂 🙂 Vi er vores egen lille familie. Lille, men god. Bare os to 🙂

Næste indlæg

Halloween